Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ако става въпрос за грозно, фотошопския фейслифт на Супърба горе е даже по-зле - ръбатите фарове и стопове изобщо не кореспондират с като цяло плавните извивки на купето, същото забелязах и при голямото Йети, явно са правени от един човек... добре, че са само на хартия, т.е. на файл.

Публикувано
Ето една красота:

http://fakti.bg/avto/19362-skoda-pusna-evtin-sedan

s_flag

Вярно не е грозна колата, за разлика от фабия 1 седан. Поне задницата й не изглежда като пришита с бели кОнци. Ама защо "Рапид", бре?! ](*,)

Публикувано

Добре изглежда, но много неудачен избор за име на модела. :smt018

Публикувано
Добре изглежда, но много неудачен избор за име на модела. :smt018

+1

Най- би прилягало, името да бъде дадено на дългоочакваното двуврато купе, според мен

Публикувано

Много високо изглежда :? Една педя между калника и гумата :cry: Не ми харесва особено...

Публикувано

В Индия надали има хубави пътища, така че за това е висок. :-k

Публикувано

Машала!

post-1874-138453338122_thumb.jpg

Публикувано

Хубава!

само да ги нямаше тия ГОЛЕМИ бойни фарове :smt0344

Публикувано

Мен пък ме кефят кръглите фарове, най-малкото понеже продължават традицията от Йети... хубав SUV, но за хората от моята черга ще стане достъпен около 15 г след датата на производство, т.е. ще мога да си подаря един по случай пенсионирането :lol:

Публикувано
Машала!

На мен ми прилича на Недотигуан ! :D

Публикувано
Машала!

супер е

големите фарове са си ок

Публикувано
Машала!

Туй май е ФВ Тигуан с подменена предница. Няма лошо де, аз уважавам много Тигуана, ако има Йети като него - супер.

Има доста прилики между двете коли:

post-1162-138453338156_thumb.jpg

volkswagen-tiguan-2012-facelift-1.jpg

Публикувано
Машала!

Много ми харесва! Особено с кръглите фарове! Традиция и собствен почерк. Ако е без тях, ще е много обикновена предницата.

По- красива е от Тигуана smile035

п.п. няма ли и някоя снимка изотзадзе ;)

Публикувано

А няма ли да е по-голяма от Тигуана?!?!?

Публикувано

Тези снимки са някаква "гавра" с Октавия на фотошоп и се въртят повече от година из нета.

Публикувано

aз я показах,ама в друга тема,но за тези които не са я видяли... ето я още веднъж реалната октавия 3

post-1220-138453338185_thumb.jpg

Публикувано
А няма ли да е по-голяма от Тигуана?!?!?

Ще е, доколкото разбирам. По-скоро ще се "цели" в Туарега, ако не бъркам.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.