Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Това са кординатите на Бонсовите, по-точно на голямото дърво където се събираме обикновено.

42°39'16.94"С

23°11'30.47"И

Ако се върнем към камбаните, това мнение моля да го затриете да не стават обърквации. И хора които искат да потеглят от НИМ да пишат в темата. Засега е само Маджо, аз ще се разбера с него, ако има и други направо да обявим час на среща пред НИМ.

Публикувано

Днес аз се обадих на Юли относно положението на Камбаните.Мястото е хубаво,но е по-скоро парк,отколкото поляна.Има кръгли бетонови маси със столчета,част от които са изпочупени.Трева почти няма и е пълно с боклуци.Най-вероятно събота и неделя е пълно с псевдо-софиянци,защото им е близо и лесно достъпно.

Вярно, до Бонсови пътя беше в ремонт, но зимата съм се качвал със Супърба и се минаваше без проблеми.Вчера бях в Горна Баня и видях,че пътя е асфалтиран,нагоре не съм ходил и не знам как е.Камбаните са ми в пъти по-близо,отколкото Бонсови,но за скара на чист въздух и простор,Бонсови е по-добре.!

Това е положението.Каквото кажете! :smt030

Публикувано

Една възможна алтернатива са поляните над Германския манастир.

Или пък между селата Елешница и Потоп.

Иначе като слушам за състоянието на Камбаните, вече не ми се ходи там.

Публикувано

Абе и това е вариант, стига да се организираме, иначе Ники е абсолютно прав, сравнение не може да става, на бонсовите е много по - добре за пикник. Пък и се надявам за два месеца положението да се е подобрило.

Публикувано

Днес приключих със спирачките на Никол и утре след работа ще опъна скутера до Бонсови и ще споделя какво е положението.

Публикувано

Ех този мой пусти рибарлък.. Един път не можах да ви хвана за...шишовете..така де..бирите :smt0344 ](*,)

Публикувано

Ето ви едно прекрасно местенце:

Клисурски манастир - намира се на около 4 км (15 мин.) над Банкя, асфалтов път, вярно поразбит, но нормално проходим. Чист въздух, тотална липса на боклуци.

091310090215.jpg

манастирът от поляната пред него

369_009_Bankya.jpg

027549180.jpg?r=0

поляната от входа на манастира

026670681.jpg?r=0

поляната от манастира - в края на поляната започва гората, т.е. дебела сянка

klis5.jpg

N 42.726461, E 23.077598

+42° 43' 35.26", +23° 4' 39.35"

027549118.jpg?r=0

на тази сат. снимка синият показалец указва мястото за барбекю под дебела сянка.

027549116.jpg?r=0

Мястото е наистина прекрасно и лесно достъпно.

Още веднъж - весело изкарване.

Публикувано

Бил съм там 3-4 пъти. Наистина е много хубаво мястото, но не е точно като за цвър-пър. В смисъл, че сянката е само в гората, а там огън не може да се пали. Полянката не е малка, но имайки предвид почивния ден се очаква да е доста позапълнена.

Публикувано

За някоя от следващите скара срещи идеята на Мишо за Клисурския манастир не е лоша. Не е задължително да е на поляната срещу манастира, преди върха има достатъчно места с тревичка, шарена сянка и достъпни за автомобил. Посетихме семейно мястото в края на март тази година и ми направи впечатление че има доста хора, които са си направили пикник в подножието на манастира. На самата поляна, която се вижда на снимките също имаше запалени барбекюта, ама тогава се търсеше слънце, сега вече се бяга на сянка. :mrgreen: Единствения минус е пътя - тесен и поразбит.

Поздрави.

Публикувано

Първата скара 2007 я правихме по пътя за този манастир.

Публикувано

Както обещах днес минах и проверих. Пътят е чуден-закърпен и в момента няма никакви ремонтни дейности. Под дървото тревата е отъпкана, но около него е височка, но не бих казал проблемна. Тръгвайки минах еееето през този гьол с моторетката, предната гума ми поднеце и за да не се пребия нагазих доста над глезените :) но поне не се пребих. Досега си прах новите бежови обущета smile049

post-1403-138453392226_thumb.jpg

post-1403-138453392227_thumb.jpg

post-1403-138453392231_thumb.jpg

post-1403-138453392233_thumb.jpg

post-1403-138453392236_thumb.jpg

post-1403-138453392241_thumb.jpg

Публикувано

Последно на Бонсови ли сме?

Колко часа ще са там най-пъргавите?

Няма да е зле да си завоюваме дървото навреме.

Публикувано

Аз по-рано от 11,30 - 12,00 не се виждам, разчитам на ранобудниците... smile049

Публикувано

Аз ще се опитам да бъда там към 9.

Публикувано

Отпадаме от мероприятието, за съжаление. Семейни неприятности. Весело изкарване ви желая.

Поздрави.

Публикувано

Имам една кратка среща около 8, след което поемам към Бонсови. Предполагам, че и аз около 9 ще кацна там. Не вярвам толкова рано да има други мераклии за дървото.

Публикувано

С Ивчо сме тук от рано. Голямото дърво е заето. Ама за добро ще да е. Пльоснахме се на долните дървета, където се оказва, че е много по-яко. Направихме и първи снимки. Чакаме отбора, за да почяаме скарата :)

Публикувано

Ето това се получи след като си изпрах обувките :):):)

post-1403-138453393043_thumb.jpg

post-1403-138453393046_thumb.jpg

Публикувано

А изглеждаха така :)

post-1403-138453393049_thumb.jpg

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

А бре Ники, кой ходи с маркови цървулки на такива мероприятия? smile117 Лошото, че и по джапанки не става в тия жеги - много кърлежи...

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.