Jump to content

skoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Саше, знам, че ще си с нестандартна помпа. Ако купуваше за 120, то тя върви с филтъра и нямаше да се чудиш дали да слагаш или не. По-горе съм написал каквото имам да казвам. Постъпвай, както прецениш.

Публикувано

Аз незнам как да постъпя, реално ми трябва тоя филтър 100 микрона ,ама не знам ще има ли място за него къде да го сложа ... 

Публикувано
преди 53 минути, maxrpm написа:

Сега съм с помпа от Polo 1994та/Ауди 80 1.8S

Виж горивната система на тези автомобили и имат ли филтър преди помпата. Ако имат, ползвай такъв.

преди 53 минути, maxrpm написа:

Резервоара е плитък за потопяема помпа , а е метален и от него винаги ще излизат боклуци... 

На сондата трябва да има цедка. Ако искаш, провери. Аз не съм пипал там и не знам, но по принцип трябва да има, за да не дърпа боклуци от резервоара. На други коли съм виждал.

Публикувано

Koeто ме подсеща - няма ли мотоциклети моноинжекции и каква е тяхната помпа .... :) 

Публикувано

Карбураторните са без помпа, защото резервоара е високо и бензина върви на самотек. При инжекциите, не знам.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.