Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Съдействие от колега с акаунт в ebay

kalata

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Пускам молба за съдействие относно публикуване на обява в ebay.

Аз нямам акаунт, както и кредитна карта... но по-важна е репутацията и доволни купувачи/продавачи, които да са те оценили за останалите.

Ще се радвам, ако някой откликне...

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е кажи за какво иде реч де :)

И за къде ще е обявата? Т.е. в кой точно e-bay искаш да е публикувана... Но щом ще продаваш, наистина ще ти трябва продавач/магазин там. Другия вариант е, да продаваш на много ниска цена - така и да имаш 1-2 доволни клиента е достатъчно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги.

Никой ли не иска да помогне...

Въпреки желанието си, Велко не успя да помогне засега... ангажирал се е да попита свои приятели, за което съм му много благодарен.

Искам да пусна обява за продажба на една сравнително скъпа резервна част за Шкода Октавия 2. В България ще е трудно да я продам, защото няма толкова много Октавии 2 - RS или L&K оборудване. Имам шанс ако пусна обява в немския, австрийския и чешкия ebay. Затова търся колега, който може и желае да помогне. Естествено ще бъде възнаграден за услугата.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой не се отзовава, защото искаш да продаваш. А това си е свързано с разправии. Моят акаунт е с 72 точки и 100% положителен.

Ако е много важно да стане работата ще се отзова, ама честно ти казвам - просто не ми се занимава с продажби, предполагам това е проблема и на останалите колеги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе не е разправия. Само снимки трябва да качиш и информация за стоката да напишеш. И го пускаш чарколяка да се продава, като преди това си избрал цена за стартиране на наддаването и buy-it-now/best-offer. Пляскаш го за 2 седмици и забравяш. Ако не се продаде - просто пускаш отново обявата, всичко си го имаш - само я активираш. Като се продаде - пращаш, както си обещал в обявата и си получаваш кинтите.

При мен куцата работа е, че акаунта ми е щатски и директно ми публикува нещата там, без да имам опция да избера други страни... Чакам да видя някой от тези приятели на които пуснах по един мейл и се подвизават из Европа дали имат акаунти и могат да ударят едно рамо.

smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.