Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Балканчето беше отнесено от един баш шкодаджия, с когото ми беше много приятно да се запозная smile027

Публикувано

Сега като видях темата много се зарадвах... Имам едно колело, което поради липсата на дете, което да му се радва и да го кара (точно такова колело) мислех да оставя до някой контейнер, понеже почна да ми се пречка в гаража, а мястото ми е ограничено. Единственото, което му липсва е болта, който стяга седалката към рамката и гайката която затяга свързването на двете части на рамката, за състоянието на гумите не мога нищо да кажа. Ако някой го иска само да каже, и аз предпочитам шкодаджия да го вземе, отколкото някой мургав скитник. :lol::D

post-11321-138453476889_thumb.jpg

post-11321-138453476891_thumb.jpg

post-11321-138453476894_thumb.jpg

Публикувано

Велосипеда е обещан на колегата shotik. ;)

Публикувано

търся от седалка за велосипед балкан, от кожените, като модела от снимкатаpost-12807-138453477547_thumb.jpg

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Поради големия интерес към велосипеда (под формата на лични съобщения) ще си позволя да напиша, че вече е собственост на колегата shotik . Поздрави.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
търся от седалка за велосипед балкан, от кожените, като модела от снимката[attachment=0]21544503_1_585x461_rev001.jpg[/attachment]

Търся лепенки с надписите на такова балканче и може и седалка,че неговата е в окаяно положение,не знам дали ще мога да я оправя.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Намерих лепенки,търся/купувам,разменям ,черпя/ предпазители за верига от балканче и други от различни модели 2-3 броя.

Публикувано

Здравейте.Нов участник в разговора за велочасти.Ще съм благодарен ,ако споделите откъде се сдобихте с лепенките за Балкан.Предстои ми подобна реставрация и я бавя само заради тяхата липса.

Публикувано

Провери си лично съобщение,писах ти го ,за да не се възприеме за реклама адресът на продавача.

Публикувано
Провери си лично съобщение,писах ти го ,за да не се възприеме за реклама адресът на продавача.

Благодарности на shotik за мигновенната реакция.Вече се свързах с продавача на стикери.

Публикувано

Купувам оригинална помпа за велосипед балкан, онези светло зелените, от първия модел

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ето отчет за подарения Балкан ,снимки какъв беше и какъв е сега :

post-245-138453489727_thumb.jpg

post-245-138453489754_thumb.jpg

Не мога да покажа снимката на Стафан,не знам как да го направя,отворете прикачения файл.

post-245-138453489722_thumb.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
Ето отчет за подарения Балкан ,снимки какъв беше и какъв е сега :

[attachment=1]CIMG1494.JPG[/attachment]

[attachment=0]CIMG1496.JPG[/attachment]

Не мога да покажа снимката на Стафан,не знам как да го направя,отворете прикачения файл.

Публикувано

Все още търся предпазители 2 бр от стари велосипеди и фар от 60-70 г на миналия век .

Публикувано

Продавам седалка за колело, българско производство е, много малко използвана.

Сиво-черна разцветка еко кожа от тесните и компактни седалки е.

Универсално захващане-става на всякакви велосипеди.

Цена - 7 лева

Изпращам по еконт в цялата страна,както и лично предаване.

От София съм,Овча купел близо до Павлово Георгиев

Телефон: 0886-941-626, може да пишете и тук.

post-2586-138453494007_thumb.jpg

post-2586-138453494018_thumb.jpg

• 6 месеци по-късно...
Публикувано

Благодарности на shotik за мигновенната реакция.Вече се свързах с продавача на стикери.

Да кажа и аз своето мнение за въпросния продавач на стикери :) Въпросното лице се казва Алек Паунов и преди 3 седмици му поръчах да ми изработи преден стикер за велосипед по мой модел. Разбрахме се за стойността на стикера, която беше незначителна, параметрите на стикер-размери и т.н. и получих следното съобщение от него: "da po kurier ako iska6 da ti napravq i ne6to drugo 6toto dostavkata 6te ti struva 5 leva a  lepenkata 1 lv 

nqma nikav smisal v tva !!!!!"- доста е възпитан както забелязвате

В отговор на това аз му поръчах още и пълен комплект лепенки за балкан-общо всичко 5 бройки стикери като тези които си е направил колегата Шотик, като му дадох адрес на еконт и имена и телефона си за да ми ги изпрати като ги изработи.

Оттогава нищо и половина 4 седмици, писах му е-мейл да го питам какво става ако няма да ги прави да каже - въобще този човек освен невъзпитан което си е негов проблем според мен е и много несериозен!

• 2 месеци по-късно...
Публикувано

Здравейте! Хванал съм се да възстановя един Балкан от 60-те, не до оригинално състояние, а просто за каране на вилата. Държа това колело да направя по сантиментални причини. Проблема е, че по някаква непонятна за мен причина предната вилка е изгнила (буквално) и едва ли ще съумея да я наваря или  ако го направя - ще се деформира... Съответно търся вилка за Балкан. :) ако на някой му се намира, да ми пише л.с., да се разберем нещо. Поздрави!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Продавам употребявани задна капла и гума Нокиа 26 цола за 15 лева. Снимки тук.....

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Купувам заден хромиран калник 18 цола за велосипед балкан

• Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.