Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Скърцане отпред

valezar

Recommended Posts

Здравейте колеги. От няколко дена чувам дразнещо скърцане идващо отпред, когато минавам легнали полицаи или през по-големи неравности по пътя. Имате ли предположение от къде може да идва и дали е сериозно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или задните тампони на носачите. Най-добре иди да я погледнат и да сменят каквото трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята скърца от 25 000 километра. Скърцането е като пружина на легло от старите. Ако е това, значи тампоните отпред са, както казва Самуил.

Бюджетно временно решение: караш я на канал или естакада. Вземаш си силиконов спрей и пръскаш обилно там където виждаш „гумен” тампон. Така спира да скърца за 3-4 месеца, но после пак си почва.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички шкоди скърцат отпред когато е студено. Особено на легнали полицаи. И румстери и октавии. Пръска се обилно със силиконов спрей де що има тампони и една година забравяш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак е хубаво да се погледне. Преди 2 години като сменях тампони, първоначално в ЕТ минаха със същия номер - те си скърцат, всичко е ок и не я погледнаха. В последствие се отказа, че единия заден тампон на носача се е откъснал. smile048 Сега пак са ми се разскърцали и мисля след празниците да ходя да я видят, хем още са ми в гаранция тампоните. Та нека все пак да провери колегата,за да е спокоен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите. Скърцането наистина наподобява скърцане от прожина на легло. Ще пробвам със силиконовия спрей, а до ЕТ ще се ходи. И без това след 500км. трябва да сменям масло, просто покрай празниците не остава време, а ме плашеше това скърцане да не е нещо сериозно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички шкоди скърцат отпред когато е студено. Особено на легнали полицаи. И румстери и октавии. Пръска се обилно със силиконов спрей де що има тампони и една година забравяш.

И моята скърца, и на мен ми казаха същото в ЕТ.Втора година като стане студено и влажно си скърца, като се стопли и изсъхне спира.Дразнещо е,но си каляваш нервите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

При мен на фабията никога не са скърцали каквото и време да е. Простона всеки 6 месеца слагам нови от еуратек купени на цена от 13 лева комплекта и изобщо не се замислям за тия пари да търпя скърцането и пръскането със спрей.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

на 100% са тампони на стаб. щанга и почти на 100% и лагерите на аморт(горе) Преди 2дена си взех моята от сервиз със абсолютно същите симптоми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

Не скърцат всички. Моята не скърца. smile004

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеци по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Слaгaш тaмпони (предни) от сеaт леон купрa и си решaвaш проблемa с предницaтa. Вози по-двърдо но пък по-стaбилно.

Редактирано от scout
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.