Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Интересува ме откъде мога да си закупя нова (или) втора употреба кора за предния капак за Октавия 2 фейслифт.

Оказа се, че бензиновите нямат, а само дизелите имат. Аз съм с бензин, но искам да си монтирам такава.

Евентуално ако някой знае парт номера?

Благодаря предварително!

Публикувано

Питай в ЕТ.

Публикувано

Там,от където си си купил автомобила има едно място където продават части и аксесоари за автомибилите от тази марка.Там питай,ако случайно не знаят номера си имат една вълшебна програмка,която ще им помогне!!!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги, в опит да помогна и на други в бъдеще - споделям какво е положението!

Кората я няма НИКЪДЕ по авроморгите в София (1 ден съм обикалял), а в Еуратек е с поръчка (принципно не я държат на склад) и се чака 2 седмици, но имаше налична една в някой от складовете им и ми я доставиха сравнително бързо. Цената е 55лв.

Препоръчвам на всички с бензинови мотори да си я поставят - разлика има, най-вече шума от съединителя и "тръпненето" при потегляне изчезнаха. Като цяло и с гумената вана за багажника (която също доста шумозаглушава) и някои други леки подобрения колата взе да вози като S класа :mrgreen: smile092 smile152

Публикувано

Естествено, че е по-добре с кора, но нали заради икономия махат каквото може и се излагат все повече и повече. Тази кора ако е сложена от завода както трябва да бъде,ще оскъпи колата с не повече от 10лв което не е фактор.

За сравнение погледнете Фелициа и Фабиа, от фабиата в базовото ниво са икономисали дори и дръжките за пътниците в купето. Заменени са с кукички за дрехи, пълна смешка.

Фелициата си е с кора на капака фабрично, сега базовата Фабиа е на тенеке.

Публикувано

Ммм да,а Dacia щото е евтина на новото Sandero освен,че я има тази кора,капака се обслужва от амортисьор!!!!!!

Публикувано
Колеги, в опит да помогна и на други в бъдеще - споделям какво е положението!

Кората я няма НИКЪДЕ по авроморгите в София (1 ден съм обикалял), а в Еуратек е с поръчка (принципно не я държат на склад) и се чака 2 седмици, но имаше налична една в някой от складовете им и ми я доставиха сравнително бързо. Цената е 55лв.

Препоръчвам на всички с бензинови мотори да си я поставят - разлика има, най-вече шума от съединителя и "тръпненето" при потегляне изчезнаха. Като цяло и с гумената вана за багажника (която също доста шумозаглушава) и някои други леки подобрения колата взе да вози като S класа :mrgreen: smile092 smile152

Колко струва гумената вана за багажника?Моята не е FL,но предполагам цената ще е близка...

Публикувано
Ммм да,а Dacia щото е евтина на новото Sandero освен,че я има тази кора,капака се обслужва от амортисьор!!!!!!

То в началото винаги е така - всичко е цветя и рози. :lol:

После като завоюват пазарен дял и ще почне едно :-k

Публикувано
Колко струва гумената вана за багажника?Моята не е FL,но предполагам цената ще е близка...

~120 лв. (гуменотекстилната)

Публикувано

Ако не държиш да е оригинална, виж това:

http://www.avto.bim.bg/tursene/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D0%BA_t331/%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B8_pt31/SKODA_b31/OCTAVIA%20%D0%BE%D1%82%202004%20%D0%B4%D0%BE%202009_m562/

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.