Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Особен проблем с парното на фабия

fordprobev6

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Сменил съм следните неща : Вентилатора на парното , реостата , филтър купе. Изключил съм клапата която върти въздуха в купето, канала по които влиза въздуха от към двигатела посока купето е чист без задръствания.

Паля колата всичко е ОК парното духа без никакви забележки на всички степени и след известно време каране примерно 30-40 мин парното ми спира да духа тотално ни студена ни топла струя , а се чува че вентилатора на парното бучи ( върти ) . Дори и струята която се получава на нулева степен и тя изчезва ! Незнам какво се случва но спира всякакъв приток на въздух от парното. Няма значение врътката за посоката каде ще я сложа. Също така антифриза ми е почти на максимум.

Който може да помогне ще съм безкраино благодарен !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като ти направи така се наведи и изкарай филтъра от място му и виж дали вентилатора върти и прави някаква струя. Клапа за тотално спиране на потока въздух май нямат тия пущини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.