Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Автомобила е А8, задната дясна врата е отворена като консерва преди 3 нощи в София. Цепенето на ламарината е започнато от втората дупка за щипката на лайстната. След като са си осигурили достъп до снопа с кабелите във вратата, са оголили и дали на късо поне два от тях. Така след като са отключили са извадили компютрите на колата намиращи се под седалката на водача. Без тези компютри колата е като без акумулатор. ](*,)

post-5513-138453440162_thumb.jpg

Публикувано

Това съвет как да си отворим АУДИ-то ли е!?

Публикувано

Най-тъпото в цялата работа е, че застрахователите плащат само щетите по вратата. Компютрите, които струват няколко пъти повече, остават за сметка на собственика... :?

Публикувано

Масово е:

950839954166268299713539503320JpulrZGw0G0N2gdbNkc.JPG

Публикувано

А каква е идеята на упражнението - кражба на цялата кола? Или на някой му е трябвал конкретния модул? Егати изродията.

Публикувано

Ужас, да ти се скъса сърцето :?

Публикувано

Това,в коя серия на "Под прикритие" ще го дават?

Публикувано

:smt017 smile091

Публикувано

тъжно ми е да гледам тези коли в това състояние. не знам колко болна душица трябва да си че да го направиш. преди години когато излезна БМВ Е60 (старата петица) пореха цели калници да им взимат стопове и фарове. напоследък пък е много модерно да виждаме всяка 3та S-Класа и 8ца с дупки в броните от изкъртен парктроник.

а на изгнилото ни мвр му дреме на хурката smile175

Публикувано

Лошото е, че не е ТВ сценарий, а хорицата са олекнали с модули за по 5- 6000лв :?

Публикувано

Не искам да изглеждам от харата дето са тип "това на мен не може да ми се случи", НО какво правят застрахователите и тези от АУДИ дилърите!?

Какво МВР!? На тях какво има дреме. Не си застраховал колата си в МВР!!!

Пълна малоумщина е кола с каско взета нова от шоурума да ми е отвори некой и да ми казват после, че МВР не си върши работата. Поредна вратичка за джамбазите. И много лош кръг за пострадалите.

Не знам какво бих направил на тяхно място, но едно време скъпите коли ги държаха в единични гаражи. (не, че е гаранция де)....

Абе много тъпа ситуация като цяло.... Думи нямам....

Публикувано

как какво да правят мвр, нали уж ни "пазят" щом има нанесена щета те трябва да си размъртат задниците. утре ако изнасилят някой ще кажат ами да си се застраховал, ние нищо не можем да направим. и е така, те нищо не правят, освен да се хвалят че хванали някакъв нагъл октопод, който тъй или иначе нищо не ми е направил. това Е престъпление и МВР СА длъжни да направят нещо по въпроса.

а дилъра на ауди какво да направи ? да ти спи в колата ? или да се обади в Инголщад и да каже бе я сложете 2см броня на колите за България.

номера е там че мвр-то играе навързано с тия хора. знаят ги поименно, но докато ония си плащат на когото трябва, всички са щастливи. освен тези, които сега ще имат застрахователи, сервизи, ядове, пари, загубено време, кола под наем и в крайна сметка никога ауди-то им няма да е същото

Публикувано

Абе незнам, не че се изказвам като защитник на родната ни полиция, ама в миналото беше практика модулите да изчезват с все колите. Та има прогрес някакъв.

А за застрахователите .....

Публикувано

Че тоя компютър вероятно ще изчезне с някое друго ауди, от по-западни страни. А по отношение на застрахователите, крадат Х5, съответно изгарят електрониката и зарязват колата. От мястото на кражбата до изоставянато са 15-тина км, до сервиза са 6км, а според лога, компа е изгорял преди 8 км. Колата е закарана с репатрак до сервиза. И застрахователя отказва да плаща. Само щетите от меча лапа покрива. Честито на собственика дето се бръкна с 5-6 к лв. И не полицията е виновна а КФН, че допуска застрахователите да правят каквото си искат и да тълкуват както си искат закона. Най-честия пример застраховане на нереално висока стойност, настъпва застрахователно събитие, "Оооо тази кола не струва толкова ето ви частта от премията за по-високата стойност и колата ви струва по малко..." Като са застраховали на по-висока стойност да я плащат!

Публикувано

И аз не съм защитник на "родната МИлиция" (ни пази = граби). Има и свестни хора, дето си вършат работата, но са единици, верно е.

Застрахователите имат данните за колите. Същото имат и оказионите. Това имах предвид. Това няма да свърши!

Съжалявам пострадалите, а и тези около тях. :(

Има много потърпевши.

Полицията до скоро се занимаваше с БМВ Х5...

Явно сега ще се занимават и с АУДИ.

Публикувано
Това съвет как да си отворим АУДИ-то ли е!?

Странен въпрос.

Ако някого го влече да си го отваря така, нека го приеме като съвет.

Това е показен пример какво може да се случи с аудито за да се има едно на ум.

Днес е Ауди -утре може и да е Шкода.

Публикувано

Аз не разбрах, защо застрахователя няма да плати откраднатите компютри. Това си е щета и трябва да се покрие.

Публикувано

Ами щета е ако компютра се въргаля на стелката разпарчетосан. Ако е изчезнал без следа...не фиксирана част или както е там в условията по каското и не се изплаща.

Публикувано

Иво, ако говорим за "фиксирана част", то единственото фиксирано нещо в една кола е купето/скелета, всичко останало е хванато на болтове, щипки и тн. :mrgreen: По-скоро е някаква друга врътката, според мен.

Публикувано
Аз не разбрах, защо застрахователя няма да плати откраднатите компютри. Това си е щета и трябва да се покрие.

Застрахователя не плаща липси!

Ако компютъра е там, но е забита отвертка в него ще го платят.

Ако плащаха липси и собственика може да изкара пари чрез измама като сам си продаде компютрите.

Публикувано

Не плащат. На приятел така му отвориха BMW-то и взеха компютри за мултимедия, навигация и самото радио...

Платиха му само счупена ключалка на вратата. Останалите 5К за негова сметка, въпреки няколко писма до застрахователя и т.н.

Публикувано

Застрахователя не плаща липси!

Ако компютъра е там, но е забита отвертка в него ще го платят.

Ако плащаха липси и собственика може да изкара пари чрез измама като сам си продаде компютрите.

Така е, да :?

Публикувано

Застрахователите не плащат, защото няма кой да ги притисне. Мой познат, с когото работя го сполетя същата участ / снимките по-горе / и застрахователя отказа да плати, защото евентуално е можел сам да демонтира липсващите му части. И това при положение, че на автомобила бе направен оглед и съставен протокол за оглед на местопроизшествие от служители на 6-то РПУ. По случая бе образувано наказателно производство и пострадалия получи постановление за спиране на делото поради неоткриване на извършителя. В постановлението на прокурора бе описано, че по колата има интервенции, т.е. е разбита. Въпреки това не му бе платено за липсващите елементи. Плати си ги в брой, но моментално заведе дело срещу застрахователя / в случая - Булинс /. В рамките на една година спечели делото и на първа инстанция, и на въззивна, т.е. пред Софийски градски съд. Освен това му бяха присъдени разноските, т.е. загубилата страна - Булинс - трябва да плати адвокатския хонорар на адвоката на ищеца. Докато от Булинс продължаваха да го размотават с парите при положение, че в джоба си имаше решение в негова полза на две съдебни инстанции, човека си заведе изпълнително дело и в рамките на по-малко от месец се сдоби с изпълнителен лист срещу Булинс, в резултат на което съдия-изпълнител има наложи запор на банкови сметки ....... и Булинс станаха много разговорчиви и любезни. Два дни по-късно парите бяха платени и запора бе вдигнат. Та в общи линии - така се прави, а не се пишат писма и молби. Освен това, съдиите също притежават автомобили и при всички положения ще отвъртят дружеството, а не клиента им, който ги съди. Достатъчно е да има доказателства, че автомобила е бил разбит / образуваното наказателно производство / и делото моментално е спечелено.

Публикувано

=D> Напълно съм съгласен, като се има в предвид, че застраховката на такава кола за година няма да е под 5 000 лева. Така или иначе адвокатите ще си вземат парите от застрахователя.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.