Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

има и оселватер ;)

Публикувано

Господи каква кола smile048

022574878.jpg?r=0

В случая "НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА С ВАШАТА КОЛА"

Публикувано

Като съдим по неграмотното описание в обявата... също толкова неграмотно и подигравателно се е отнесъл и с горката Лада. :? Защо някои хора постъпват така с колите си ?

Публикувано

тая секачка съм я виждал в Гео Милев. напомня возилото на Max Damage от една позабравена игра:

http://www.pcgamingbuzz.com/wp-content/ ... don-PC.jpg

smile035

Публикувано
Като съдим по неграмотното описание в обявата... също толкова неграмотно и подигравателно се е отнесъл и с горката Лада. :? Защо някои хора постъпват така с колите си ?

Защото прост човек и силен вятър нищо ги не спира...

Публикувано

Хубав снегорин, може успешно да върши работата на общината :)

Публикувано

К'во се смеете на ладичката бре?

5743435x.jpg

Публикувано

Или тая обява е измама, щото снимката на тая лада съм си я свалил от seir.bg сигурно преди 2 год. или тоя е много луд и неграмотен.

Публикувано

Колата е факт! Чел съм тема за нея в Лада форума. Ама собственика пишеше доста по- грамотно.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.