Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Шкода форум = Продавалник !

димон

Recommended Posts

Не ви ли се струва така ?

Много взех да се издраЗвам напоследък . Някви с от 3 до 11 мнения продават кат луди на форума стоки със сертификати ...и с кво още беше ?!? Пълнят активните теми , не сварвам да прочитам заглавията , а камо ли съществото.

Пичове, Модове, сложете някво ОТКК поне да резва безплатните обяви, бре ! То на нищо не мяза . Кой квот има за хвърляне и хоп в "продава" за """"250""" лв ! НАГЛО !!!

:smt0344

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че малко преувеличаваш. Като цяло рядко са такива обяви, а още по-малко такива преживяват повече от един ден smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Димоне ко си са Фкиснал ве. Нали за тва е форум. Всеки да поства, купува и продава. Ако има проблем - те модераторите си знаят работата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Криза е, всеки "продава"!

Вярно, че са много такива теми smile048 , ама чак да не мога да отсея зърното от плявата ....... [-X

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам нищо против продава/купува , обаче има едни потребители , които не спират да продават гуми за хвърляне и то на всичко отгоре им искат прилични суми. :) То да ги подариш да те е срам, те продават. Ей това ме дразни ! Има потребители например като другарят Sportive , който съм забелязал, че продава все качествена стока, което им прави чест ... :smt017

...Споделих ! smile027

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По - добре е потребители да влизат в форума за да се генерира трафик. Относно обявите, Жоро120 много правилно го каза в друга тема - те нека продават, пък всеки да си решава яде ли доматите с колците. Не се ядосвайте, това е форумна демокрация ;) мен ме кефи.

Специално за гумите е писано много, въпреки това има хора, който си мислят, че ако има грайфер е ок, това е мит от едно време. Ще се ударят веднъж два пъти с "новите" си гуми, ще се намери някой чичко с джип да ги понатупа и ще си променят мирогледа. Глобата за 1во птп 2006 беше 100лв, колкото 2 гуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100 лв не са две нови, а една втора употреба Конти 2006 г 15 цола само на 10000 км според поредната обява в грешния подфорум без снимки и без конкретна инфо за състоянието на гумите. Нека да е трафик, но полезен и профилиран. Тук сме за да си помагаме и споделяме, а не с първия пост да влизаме в раздел продавам и още един два поста там да останем само статистика в регистрирани потребители.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100 лв не са две нови, а една втора употреба Конти 2006 г 15 цола само на 10000 км според поредната обява в грешния подфорум без снимки и без конкретна инфо за състоянието на гумите. Нека да е трафик, но полезен и профилиран. Тук сме за да си помагаме и споделяме, а не с първия пост да влизаме в раздел продавам и още един два поста там да останем само статистика в регистрирани потребители.

Колегата ги продава с джантите и може би за това е такава цената. Модовете са се погрижили да отиде вече в правилния раздел. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.