Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Слаби къси светлини

valezar

Recommended Posts

Здравейте колеги. Вие имате ли същия проблем? При мен, късите светлини са изключително слаби. Дали проблема е само при мен или при всички Румстъри с обикновени фарове (без лупи)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Вие имате ли същия проблем? При мен, късите светлини са изключително слаби. Дали проблема е само при мен или при всички Румстъри с обикновени фарове (без лупи)?

Оригиналните крушки са доста слаби!

Gogata, е с Osram Nightbreaker крушки и може да ти каже дали са по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На фабията съм със същите и ми се струват добри. Но пък съм забелязал че има доста разлика когато са измити и съответно мръсни. Така, че пробвай и това :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фаровете са чисти, но пак е слабо. Дано да е от крушката а не от самиа рефлектор. Ще пробвам с Osram Nightbreaker+

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеци по-късно...

Здравейте Колеги,

и аз срещам проблема със слаби светлини. Колата е румстър 2008-ма 1.9TDI. и фаровете са Bi-halogen с лупи и що годе хубав ксенон на Бош. Купих го от Германия. Пробвах същия ксенон на друга кола с лупи и разлика има и то драстична. Преди минути ходих пак до колата, но този път реших да меря и волтажа. Все си мислех че проблема ми идва от ключа за фаровете, но се оказа че там тока е 13.16-13.20 волта. и не се променя. Та някой има ли идея наистина къде се крие истината за слабите фарове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Колеги,

реших проблема със слабите къси светлини. Вчера монтирах директни "+" и "-" към фаровете, които минават през обикновено авто реле с пет излаза. Сега свети много по-силно. Иначе на замерването и на двата фара достигаше по 13,20 волта, но явно като са през ключа, някъде по трасето се губи силата. Ако някой иска мога да му изпратя схема на свързване.

Поздрави и безаварийно на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.