Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Трябва ми бърза информация до 30мин. за състоянието на прохода айтос-провадия. Някой наоколо ако може да каже как е?

Публикувано

Ванка, добре е бе!

Както си е бил и миналата година!

До Добромир и Билка е Ок. После има плитки дупки и тва е. След Дъскотна до изхода (отбивката за Шиварово ) и след това към Провадия е леко на дунавски вълни! Ама си е ОК!

Спокойно можеш да си пердашиш!

Публикувано

май пита за състоянието в моментните атмосферни условия и дали са се сетили да го почистят

Публикувано

Реално, там релефът е такъв, че трудно стават навявания в прохода.

Лошото ще бъде Провадия към Дългопол в този случай!

Според мен няма да има никакви проблеми! Особено от Бургаска страна!

П.С: Варненци са мързеливи и не чистят!

Публикувано

като асфалт го познавам като гаража си. обикновенно карам 80-100 по завоите и поне 140 на правите. въпроса е как е сега дали е проходим за кола,че ми пристига другата трошка и незнам през къде да я пратя. за моста знам, че е ограничен и има нов асфалт от айтос до полицейския пунк.

Публикувано

Не би трябвало да има проблеми! Стига да не вали- само 1 гребло и е готов!

П.С: Аз преди Коледа когато всички пътища от северна Бг бяха затворени- минах през "южна" и от там се прибрах!

Варна-Бургас го отвориха ден и половина след това!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.