Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

престоими малко козметични процедури по колата и се чудя какъв кит да си зема и какво боди за пот калниците преди бях зимал боди 930 и несъм много доволен от него.

Публикувано

Питай ОПЕЛ Форум........

smile027

Публикувано

аз на опел кит не съм видял, а цели детайли се сменят, че иначе няма място от дупки за кита. smile091

Публикувано
аз на опел кит не съм видял, а цели детайли се сменят, че иначе няма място от дупки за кита. smile091

В грешка си! :smt018 Правят си отливки от влакнест кит (по-устойчив е от сменен детайл) smile027

Публикувано

тоз майстор дето си играе да кърпи и изправя ламарини на опел еле па кадет и после да маже с кит акъл няма. По темата мисля че колегата ще получи от всеки майстор различен отговор но такива май тука няма. Според детайла който китваш е хубаво да си подбираш кита и като отидиш на магазина ако не продават само една марка се консултирай с продавач-консултанта който е сложен не само да взема пари

Публикувано
тоз майстор дето си играе да кърпи и изправя ламарини на опел еле па кадет и после да маже с кит акъл няма. По темата мисля че колегата ще получи от всеки майстор различен отговор но такива май тука няма. Според детайла който китваш е хубаво да си подбираш кита и като отидиш на магазина ако не продават само една марка се консултирай с продавач-консултанта който е сложен не само да взема пари

Много грешиш. при смяна се ползва СПООТ/ако знаеш какво значи/ обработва се със епокси при правилна подготовка, почти няма работа за алумия, заформя се с нормален и си готов. НЕ ФЪРЧИ ДЕТ НЕ ТРЯБВА.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.