Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Внимание!Aвтомонтьор с психични проблеми в сервиз Жицони на Бул."Сливница"120!

Публикувано

Колега , съдържанието на поста ти остава същото , когато е написано с малки букви , а също така няма да е излишно да споделиш лошите ти впечатления от този сервиз.

Публикувано

Хайде ще изчакам колегата да сподели и после и аз ще понапиша това онова.

Публикувано

Автосервиз Жицони,който се намира на бул."Сливница"120 гр.София,разполага с автомонтьор,който непомни къде слага разглобените от него части;нанася щети по автомобила и няма смелостта да признае вината си;налита на бой на клиенти;хвърля инструменти по клиента;демонстративно нанася щети по автомобила ви пред вас!!!Поради преживяния ужасен кошмар,съм задължен да информирам бъдещи клиенти,че посещението на това място е ТЯХНА ОТГОВОРНОСТ!!!ПАЗЕТЕ СЕ!!!

Публикувано

Под колко имена ще се регистрираш ?Ти си същият с ник klientaklient !

Напиши точно какво искаш да ни предупредиш ,иначе моля модераторите да ти забранят влизане и регистрация във форума.

Публикувано

Аз смятам, че достатъчно ясно се разбира предупреждението и не е нужно да се цензурира.

Публикувано

Във форума си имаме черен списък- viewforum.php?f=3

Тук надали ще оцелее темата :smt034

Публикувано

Нека да отиде в правилният раздел, но чак да се забранява регистрацията на потребителя е доста крайно според мен.

Публикувано

За сега нищо няма да правя , но малко по-късно smile049

Публикувано

На мен по ми изглежда на клевета,тъй като се представя с два ника ,от преди няколко дни се е регистрирал и започва да плюе,нито пише дали има Шкода и не е описан случая/случайте/,за да се разбере какво е станало.а колкото до въпросния сервиз нямам представа къде е и какво представлява.

Така има един ,който в няколко форума е пуснал тема ,за това как си направил от колело мотор и навсякъде има забележки за тази му дейност.

Публикувано

@klientaklient или postradalia или както и по друг начин да се кръстиш нататък,

Още една тема относно сервиза и/или още една регистрация с тази цел ще ти осигури отпуска от форума! Ако си чак толкова бесен и си сигурен, че това е основателно има "Комисия за защита на потребителя", както и доста вестници и други медии които си търсят материал за уплътняване на мястото/времето!

Публикувано
Хайде ще изчакам колегата да сподели и после и аз ще понапиша това онова.

Хайде кажи , та после ако не ме мързи и аз да излея няколко кофи помия по тези "боклуци" алчни.

Публикувано

За конкретния случай немога да кажа нищо. Лично познавам собственика на сервиза и магазин за ел. части, който е денонощен и се казва Боби. Много е точен, коректен и упорит в работата си. Има оше един сервиз и магазин в Овча купел, но незнам адреса. Ползвал съм много пъти неговите услуги и не съм имал забележки към него. Затова моля колегите от форума, които желаят да ползват неговите услуги да разговарят лично с Боби GSM 0895695534. На никой няма да откаже да помогне стига проблема да е от неговите възможности.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

И аз си изпатих от този сервиз, само че този дето е до красно село.За 2 месеца ми правят за 3ти път алтернатора и не признават нито гаранций нито нищо! Хора не ходете там защото само ще ви вземат парите и нищо няма да направят!!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.