Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

автомивка "Витоша" на бул. "Братя Бъкстон"

4е4о

Recommended Posts

До вчера можех да кажа само хубави неща за кварталната автомивка, но след снощната случка ме изгубиха като клиент. Колата от няколко дни е за миене и реших, че е дошло време. И така тръгнах си по - рано от работа, прекосих цяла София и стигнах да кварталната мивка в 18:35h. Гледам един младеж почиства едно такси, а един друг се чуди какво да прави. Тръгвам аз към кабинката и от нея излиза една млада госпожица (може и госпожа да е), поздравих учтиво и и попитах дали ще може и моята кола да се почисти. Девойката дори не погледна колко е часа и ми каза "Не, няма да може !". Аз малко втрещен попитах "И защо няма да може ?" - отговорът бе следния: "Ние работим до 19:00h". Аз така седя и не мога да взема решение, чудя се какво става - гледам часовника на колата - 18:40h, все едно някой ме удари с парцал, направо ми причерня пред очите. Не стига, че излезнах по - рано от работа, висях по задръстванията, за да мога да отида в работно време и на края ... . Докато се упомня девойката се беше скрила вече и по - добре. Криза било, нямало работа - пълни глупости. Това ако е търговец - на крака да му носиш парите и той да не ги иска - здраве му кажи. Мен лично ме изгубиха, а преди като ходех имаше едно пълничко момче - много разбрано, но уви, снощи не можахме по никакъв начин да се разберем с девойката smile175

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням, тая кака беше позасукана... Що не пробваш да я изведеш на кафенце, после ше има безплатни мивки за шкодилака, а и мое да издействаш намаление за клуба... smile001 Йеби ги, щом са се наработили - аз си я мия сам на ОМВ за 6-7 лева...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм със смесени чувства към тази мивка - трябваше да направят едно комплексно, плюс пране на интериора - сутринта закарах колата, казаха ми, че искат цял ден, и да отида към 18 да си я взема...Отиваме 2ма шофьори към 18:15 - те ми викат, ей сега я почнахме! WTF? Седяхме до към 19:30 докато 1-2 момчета се мъчеха да я налеят доволно с вода и препарат и в крайна сметка (естествено) да ни я върнат мокра...и мен ме изгубиха тогава, за постоянно smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням, тая кака беше позасукана...
smile175 не знам дали говорим за една и съща, тази снощи беше наистина засукана, ама много се сливаше с нощта :smt018
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.