Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Аз поне не се сещам за такова в последните години. Или пък не гледам правилния ТВ канал?! Ако човек иска да види нещо от автомобилния свят или гледа клипчета в нета (обикновено не са преведени и ефектът донякъде се губи), или чете лъскавите списания, които в повечето случаи са си чиста проба реклама на определени марки. Едно време гледах стари преведени серии на Auto, motor und Sport, но скоро не съм го засичал дори по долнопробните кабеларки. С тази тема споделям разочарованието си, а пък ако някой ме "светне" за нещо, което пропускам по ТВ, ще му бъда благодарен!

Поздрави

Публикувано
AMS HD - Net1 :smt017

И аз го имам от НЕТ 1- с български субтитри,редовно си го гледам. :)

Публикувано

Auto motor und sport си го гледкам с бг субтитри по кабела на Скат с добро качество.

Публикувано

Защо ви пускат субтитри след като повечето предавания са си с превод на БГ?!

Аз също гледам и AutoMobil по VOX в неделя, след това и GRIP по RTL2. Има и по италианските и полските също предавания :)

Ако има навити, да направим едно предаване и ще тестваме автомобили всяка седмица smile091

Публикувано
- с български субтитри,

Неам такава екстра smile048 - има някои дублирани предавания... Иначе на други програми си сменям субтитрите от тевето :-k

Публикувано

Това обаче на са БГ предавания. Читаво БГ авто предаване няма.

Публикувано

Че то имало ли е някога, че да е останало :-(

Публикувано

Виктори екстийм, Автомото хоби, Мотоавангард. А по-старо - Скорост.

Публикувано

Виктори екстийм, Автомото хоби, Мотоавангард.

"Скорост"(даже по едно време създателя му пишеше тук), "100% газ спирачки" и предаването на онзи образ Аспарух някой си, не му помня името. Имаме и още напъни, ама май никой не е особено сполучлив. smile048

Публикувано
AMS HD - Net1 :smt017

Е аз такова "жУвотно" по кабела немам. Макар, че не плащам никак малко за ТВ.

Жалкото е, че наистина не остана нещо читаво за гледане. Епизодчетата на СКАТ ги пропускам, защото те са порядъчно архивни. Не знам как не им е неудобно да развличат компетентна аудитория със заснети серии, в които иде реч за модели от преди няколко години! Дано не бъркам, ама надали...

Колко държави по света имат "собствено" (макар и в много големи кавички) автомобилостроене?! Ние сме една от няколкото измежду многото консуматорски, но пак сме последната дупка на кавала във всяко едно отношение - ми поне от елементарни - икономически, патриотични или каквито там подбуди, нямаме едно мъничко предаванце... Ако ще да е най-нескопосаното, но все пак имаме нужда от такова. При все, че голямата част от ТВ кибиците почти орагз*ират при вида на някое натокано Е36, Civic и каквото там се търкаля по родните пътища. Рекламодателите определено губят аудитория, респ. клиенти! Мое мнение.

Поздрави

Публикувано

Мотоавангард си беше много яко предаване. Защото тестваха не само заводски коли, но и тунинговани. И Аспарух много ме кефеше с неговите лафове, после сложиха една мрънла и предаването спря.

Публикувано
Мотоавангард си беше много яко предаване. Защото тестваха не само заводски коли, но и тунинговани. И Аспарух много ме кефеше с неговите лафове, после сложиха една мрънла и предаването спря.

Е този дама за нищо не ставаше с нейните "вдъхновяващи" коментари за колите направо не знам как не заспиваше в предаването. Иначе Аспарух е голям пич и много запален авто фен, но направи няколко кофти коментара и го махнаха

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.