Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Volkswagen Club Fest 2013

Recommended Posts

Публикувано

vw-club-fest-logo.jpg

Здравейте!

От името на Клуб на привържениците на Volkswagen в България, бих искал да Ви поканя на четвъртото издание на

Volkswagen Club Fest 2013

От фенове за фенове!

fest01.jpg fest02.jpg

Кога:

16 и 17 март 2013 г от 9:30 до 17:00 ч.

Къде:

Inter Expo Center - Sofia

Билети:

На входа - цена: 5 лв (ученици - 3 лв.; деца до 14 г. - безплатно)

Официален сайт:

www.vwclub.bg/fest

Събитието във Facebook

vw-up-nagrada.jpg

Голямата награда:

Чисто нов Volkswagen Up! за един от посетителите!

Участници и събития - 2013 г.:

- Официално представяне на Golf VII за България и моделна история Volkswagen Golf

- Моделна история Volkswagen Transporter

- Премиери за България на нови модели - Touareg "Edition X", Caddy Edition 30, както и дузина ексклузивни автомобили

- Състезателни автомобили Volkswagen

- Тунинговани автомобили Volkswagen

- Реставрирани Air Cooled и други ретро модели

- VAG модели от други авто клубове

- Клубен щанд с рекламни материали и аксесоари

- Щандове на спонсори, партньори и други участници

- Състезание на автомобилни симулатори от Sony PlayStation

- На всеки час през двата дни на Феста ще раздаваме награди, осигурени, от нашите любезни спонсори и поддръжници

- В края на Феста, в 16 ч. на 17 март ще изтеглим печелившия щастливец, който ще си тръгне с голямата ни награда - Volkswagen Up!

*Програмата не е окончателна и ще се допълва и разширява.

fest03.jpg fest04.jpg

Изложението се организира от Клуб на привържениците на Фолксваген в България с подкрепата на Порше БГ ЕООД - официален вносител на Volkswagen за България. Домакин на събитието за четвърта поредна година е Inter Expo Center София.

Всичко това няма как да се случи, без помощта на нашите партньори:

fest-partniori.jpg

История на VW Club Fest

Първото издание на Фолксваген Клуб Фест се проведе през месец март 2010 г. Това беше първият по рода си автосалон с експонати, собственост на феновете на Фолксваген. Това бе и първото подобно изложение организирано от автомобилен клуб в България, като успеха му сред посетители и привърженици на марката утвърди неговото съществуване и по-нататъшно възходящо развитие.

През 2012 г. Фолксваген Клуб Фест се проведе за трети път като се разрастна на двойно по-голяма площ в зали 5 и 6 на IEC (над 3 600 кв.м.). Показани бяха 88 автомобила. Събитието привлече над 12 хиляди посетители, за двата дни.

fest05.jpg fest06.jpg

Удобства за посетителите

Детски кът – Както и в предишните години, ще има голям детски кът с професионални аниматори, които да се погрижат за вашите хлапета. Избягайте от звука на прахосмукачката и елате на разходка и непринудени разговори с приятели.

Бар за закуска и обяд – Специално оборудван бар, в който можете да закусите, обядвате, с вкусна храна или просто да изпиете по едно кафе, с нещо сладко. Цените няма да са високи а храната ще е вкусна – ще ви хареса.

Паркинг – паркинга за гостите на събитието е безплатен и има място за всички. При нужда, в района функционира и новият платен обществен паркинг под Цариградско шосе.

Градски транспорт – за тези от вас, които предпочитат да оставят автомобила в почивния ден – вече функционира най-новата метростанция – "Цариградско шосе". Нейните изходи са само на броени метри от входа на зали 5 и 6 на Интер Експо Център.

fest07.jpg fest08.jpg

fest09.jpg fest10.jpg

fest11.jpg fest12.jpg

Публикувано

Евала за пореден път! Страшни сте момчета! :smt017

Аз съм там! smile027

Публикувано

И аз се надявам да успея... като участник. smile049

Публикувано

Маджо а гордостта на нашия клуб ще я гарираш ли там или?

Публикувано
Маджо а гордостта на нашия клуб ще я гарираш ли там или?

Измивам Фабията и съм на изложение smile048

• 1 месец по-късно...
Публикувано

А Тук,може да се запишете за другата награда smile035

Публикувано

Адмирации за отличната организация на феста! Участниците заслужават само суперлативи за подготовката на автомобилите smile126 Лично аз останах много доволен от видяното и естествено като пристрастен шкода фен от купона в нашия сектор.

Краси, Коцето и Анастас представят достойно клуба и навалицата около колите им на моменти излизаше от контрол, но с общи усилия този наплив беше овладян! Да се готвят отсега кандидатите за следващия фест защото летвата е вдигната високо! s_flagpost-7032-138453453315_thumb.jpg Моите снимки от феста са ТУК

Публикувано

На едната снимка Гогата е излязал като видение господне. :D

Публикувано

Мишка ,кавалерстваш ли брат????

Ама иначе снимаш "колите" smile001

Публикувано

Тошко, близостта с 1000 МВ-то е извисила Гогата :D

Публикувано
Тошко, близостта с 1000 МВ-то е извисила Гогата :D

Ами....направо се е размазал от кеф smile091

Публикувано

Ма верно съм се размазал от кеф. smile091 МВ си ми е слабост, ма не знаех, че толкоз ми личи. s_flag

Пепи, страхотни снимки! :smt017

Публикувано

Малко снимки и от мен: http://logrus.snimka.bg/automobiles/vw- ... -13.738444

Не мога да се меря с Пепи smile159 , ама въпреки мен апарата успя да направи няколко прилични снимчици :lol:

Публикувано

Много яко всичко, направо съм на Макс. Жалко само, че не можах да Ви дочакам да се видим. smile027

Момчета колите Ви са уникални smile126

П.С - Пепи мерси за снимката!

Публикувано

Наистина добър повод да се съберем на извънредна среща. Шапка свалям на Краси и Наско, че пътуваха отдалеч и на Коцето, че досглоби пикапа за норматив. Шкоди от 3 различни епохи и 3 различни края на страната - какво по-добро представяне?

Публикувано
Малко снимки и от мен: http://logrus.snimka.bg/automobiles/vw-fest

Добър си, добър си, ама и скромен...С твое разрешение си взимам кадри за фейсбука! smile021

Публикувано
С твое разрешение си взимам кадри за фейсбука! smile021
Пепи, аз пък, с твое разрешение си открадвам "привидението" за сураттефтера. smile048 smile027
Публикувано
Пък тук Коцето може да го видите как танцува Харлем Шейк. smile091 smile001
Публикувано
Мишка ,кавалерстваш ли брат????

Ама иначе снимаш "колите" smile001

12675149-illustration-of-a-yellow-emoticon-asking-for-confidentiality-isolated-on-a-white-background.jpg4aaf6b88ccf18763eed3e93791297c92_thumb_Emoticon-History-Intro.jpgengel-big.gifimages?q=tbn:ANd9GcSAwUp-B5vc1wFX6_xVIWKafXOvAsihIT4YVyq48c9MCXNy2RpNqQ

Публикувано

2-ри дубъл

Публикувано
Много яко всичко, направо съм на Макс. Жалко само, че не можах да Ви дочакам да се видим. smile027

Момчета колите Ви са уникални smile126

П.С - Пепи мерси за снимката!

P1020339.JPG

Всички ти вярваме, че си на МАКС. И аз бих бил.

Но колеги представянето ни е просто №1!!!!!!! За 2-та часа, които бях в залата определено интереса към нашите автомобили беше на ниво. smile126 на Краси, Анастас и Коцето.

Публикувано
....определено интереса към нашите автомобили беше на ниво. smile126 на Краси, Анастас и Коцето.

:smt017 , а това за загрявка ... smile021

post-5751-138453453644_thumb.jpg

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.