Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

здравейте колеги,брат ми има пасат 5 2001 год. 2.0 115 к.с. бензин!колата е с дясна дирекция от англия е и иска да я обърне,та ако може някой да ми каже Къде и евентуално цени(ориентировачно),благодаря предварително!

Публикувано

Последно проверявах миналата зима, че си бях харесал една О1 с десен волан. Между 3000 и 3500 в Еуратек. Сега колко е, пък и за VW колко е.....

Публикувано

Маааксимум 2000 лева труд + някои нови части. Тука има един ентусиаст който обърна subaru sti за тия пари. Кви 3500 лева? За толкова има готови автомобили. Ако ме питаш мене карай така, ако можеш, и после я махай.

Публикувано

Марто, от 500 до 2500лева можеш да намериш :)

(това е само за труд)

Публикувано

Яцо,дадоха ми един номер в Ямбол и гледам че има доволни от това момче там,звъннах му и той каза че за 1600 ще го направи като това включва части и труд.Но това по натам сега бил доста зает!иначе все хубави коментари за него чета s_flag

Публикувано

След като са доволни от момчето, когато се освободи да я мята :) !

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.