Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,колеги понеже съм нов във форума искам да попитам имали колеги от В.Търново?Защото не можах да видя.Та ако има нека да пишат бих се радвал ако може да организираме срещи както другите колеги. Благодаря предварително s_flag

• Отговори 123
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• krsgogo

25

• uboy

21

• murson

20

• v.tsankov

15

Най-много писали в темата

Публикувано

Има няколко колеги от Търново, но най-деен е Миленчо (Morkova) от Горна.

Горна му е тясна, ходи да задява болярките,че наскоро и към Хаинбоаз (Предела) тръгна да вършее!

smile027

Публикувано

е лошо няма,ами благодаря много. ще видя да се сваржа с него, че да се организира нещо както във В.Търново така и от тука да се сабираме и да ходим на срещи на колеги в други градове

Публикувано

Вземате и Данчо - Trash Zone от VIANOR и сте тромбон парти! s_flag

Публикувано
Има няколко колеги от Търново, но най-деен е Миленчо (Morkova) от Горна.

Горна му е тясна, ходи да задява болярките,че наскоро и към Хаинбоаз (Предела) тръгна да вършее!

smile027

Пфуууу мани!!! Чак колегите от Ауди форума го споменават!
Публикувано

е няма лошо :D ще трябва да се запозная с него :D ,чеи да организираме нещо s_flag

Публикувано

Здравей колега то хора от региона има ама нещо не ни се одава да направим среща.Преди време с Моркова напрашихме опит да се съберем повече хора ама накрая бяхме само двама.Ще се радвам да се съберем повече хора.

Публикувано

Малееее тва ще е сбирка, хахахах Моркова и Данчо...... Съвет събирайте се рано сутрин smile091 smile159

Публикувано
Малееее тва ще е сбирка, хахахах Моркова и Данчо...... Съвет събирайте се рано сутрин smile091 smile159

Хахаха, те двамата са лудницаааа :)

Публикувано

Огън сме smile159

Публикувано

Сутрин вечер няма значение, силата е с нас smile035

Публикувано

А пък вечер и на маса сме непобедими :D smile035

Публикувано
искам да попитам имали колеги от В.Търново?

Има... Макар, че се включвам малко късно в темата.

Идеята за регионални срещи е добра, но май все още сме малко... И аз съм от В. Търново, така че може да ме имате предвид...

Публикувано
А пък вечер и на маса сме непобедими :D smile035

Да, вечерите с Вас преминават неусетно в утрини :) s_flag smile027

Публикувано

Има... Макар, че се включвам малко късно в темата.

Идеята за регионални срещи е добра, но май все още сме малко... И аз съм от В. Търново, така че може да ме имате предвид...

да колега още сме малко,но се надявам че ще се събереме,даже и сега докато сме малко мисля че не е проблем да се срешнем и да се запознаем. а някой път може да отидем и на сбирките на наши колеги. Какжо мислите??? smile152

Публикувано
че не е проблем да се срешнем и да се запознаем. а някой път може да отидем и на сбирките на наши колеги. Какжо мислите???

Разбира се! Необходими са само желание и възможност.

Публикувано

Давайте идея кога и каде,че то с писане няма да стане.

Публикувано

кажете колеги на вас как ви е удобно? а за място незнам петрол във ВТ как ви се струва?

Публикувано

То на Петрол освен да се съберем и отам на някаде,че то там няма къде да се седне.Друг вариан е на паркинга на Практикер да речем.Нека и другите колеги да дадат предложения за място,ден и час.

Публикувано

Петрол става, практикер също е идея.

Публикувано

На мен Практикер ми е най-удобно, че сервиза ми е отсреща smile035

Публикувано
Петрол става, практикер също е идея.

Най-добре във Вонеща вода, че там Моркова има не само къде да седне, ами и да си полегне :)

Публикувано

Вече е на Арбанаси, сменихме обстановката!

Публикувано

Любомиров, стара ти е информацията. Ама така е като не сме се напивали скоро да се чуем :lol: smile027

Публикувано

Какво ще кажете за събота или неделя да се срещнем?

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.