Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Извинявам се,че темата не е за шкода но исках и тук да се консултирам.След 4 години каране и навъртяни 120000 км.без никакви проблеми по двигателя с Пасат Б5 1.9 тди пд 85 кв ATJ,решавам следващата ми кола пак да е VW Пасат Б6 задължително искам да е 1.9 тди помпа дюза,аз си оставам фен на помпа дюзата,незаменимо е мъркането на мотора с никакъв друг дизел(това е според мене разбира се,всеки си има друг вкус.)Понеже Б5 която я имам е малко с повечко коне и си мисля,че този на Б6 77 киловатовия малко ще е по слаб,но според вас,ако му направя чип тунинг в АБТ които обещават 300 нм въртящ момент и 130 конски сили дали ще стане това което очаквам поне колкото 85 киловатовия да върви?И нека друго всичко за този двигател и кола да споделим,като примерно пуши ли при настъпване,здраво ли е окачването,има ли някакви сериозни проблеми които могат да се очакват.Този 77 кв мотор само един ли е,в смисъл само един код ли има двигателя, както примерно Б5 има АТJ и AJM.Всичко което споделите ще ми е от полза,благодаря ви.А някои би ли ми препоръчал 1.6tdi cr пред 1.9 tdi pd

Публикувано

То е ясно,че 130 коня(след тунинг) ще върви повече 116 коня. АБТ(Германия) ли имаш предвид? Те ще направят добър тунинг, ама ще е доста скъпо(1045 eвро от сайта им). Мисля ,че в България също могат да ти го тунинговат за доста по-добра цена. Тоя двигател не е нещо специално за тунинг си мисля. За пушене си мисля ,че няма да се държи по различно от 85кв.

Публикувано
То е ясно,че 130 коня(след тунинг) ще върви повече 116 коня. АБТ(Германия) ли имаш предвид? Те ще направят добър тунинг, ама ще е доста скъпо(1045 eвро от сайта им). Мисля ,че в България също могат да ти го тунинговат за доста по-добра цена. Тоя двигател не е нещо специално за тунинг си мисля. За пушене си мисля ,че няма да се държи по различно от 85кв.

Благодаря ти колега за бързия отгор.Знам и имам доверие на Бг майсторите,но съм в скандинавия,незнам кога ще ми е ходенето до България,

Публикувано

:smt034 Колеги, кирилицата е задължителна!

Публикувано

А4 от това поколение няма с 131 коня. 1.9 е 115 коня, а 2.0 - 140.

Публикувано

[-X Има Aуди A4 1.9 TDI 131 к.с.

Публикувано

[-X Има Aуди A4 1.9 TDI 131 к.с.

има, но е до края на 2004г, а колегата търси по нова кола

Публикувано

Точно.

Публикувано

Така е, произвежда се до 2004 год., но вие как разбрахте, че колегата търси по-нова, защото това ми е убягнало?

Публикувано

Беше писал, че сменя от пасат Б5, на Б6, а Б6 на пасат (след 2005) отговаря като години на Б7 на Ауди :)

Малко като оня виц със съдията и тримата братя. smile049

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.