Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Реших и аз да оборудвам автомобила с темпомат.Започна едно ходене по магазини,но навсякаде се продава само ръчката без кабел към нея.Изчетох почти всички теми за круиз контрол в братските форуми,попаднах на някакви номера на необходимите части - 1j0 953 513 e номера на лосчето(на снимката е показан новият модел,но всъщност е стария) и на кабела за него -1j0 971 425 е под този номер в нито един магазин не излиза абсолютно нищо и отговора навсякаде беше не се произжежда,бягай до някой да ти го направи този кабел.Потърсих някакви схеми за направата му, но повечето от темите са от преди 4 години и никаде не можах да намеря.Ако някой разполага с такава или номер под който да търся кабела моля да пише тук или на лс.

А и да питам още всеки лост за мигачи от ваг групата ли става за шкода,имам предвит пасат,ауди,сеат,голф ,бора или на шкодата са различни?Въпроса ми е провокиран от този клип

Публикувано
А и да питам още всеки лост за мигачи от ваг групата ли става за шкода,имам предвит пасат,ауди,сеат,голф ,бора или на шкодата са различни?Въпроса ми е провокиран от този клип

Ако си препишеш номера на ръчката от клипа, можеш да провериш за кои марки и модели ще излезне по този номер.

Успех

Публикувано

Ако си препишеш номера на ръчката от клипа, можеш да провериш за кои марки и модели ще излезне по този номер.

Успех

Аз така и направих,ама утре ще се занимая,защото държа ръчката да е този модел.Намерих и една тема в ауди форума

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=96778&st=0

така че ако имам проблем,ще ходим на гости в Пазарджик.

Публикувано

и аз имам схема,но тр.да я намеря

ако си го купиш от ЕТ или Автотрейд-ще има схема и кабел към него

Публикувано

Ами цените от официалните вносители не ме устроиват много :lol: .Знам ,че там може би са оригинал и с гаранция,но цената с монтажа според мен е доста висока.Ако не ти е проблем когато имаш време да я потърсиш и качиш тук,ще съм ти много задължен отново.А можеби схемата ще послужи и на други колеги.

Публикувано

Kод на мотора agr

Публикувано

Я ако можеш изрови и схемата за BKC (105 коня), че ме тормози нещо.

• 4 години по-късно...
Публикувано

Искам да попитам на Октавия 1 има ли символ на тъблото при пуснат темпомат?Днас монтирах един но нищо не отчита.Иначе си бачка.

Публикувано

Няма. За фейслифта обаче не съм сигурен

Публикувано (Редактирано)

Няма. За фейслифта обаче не съм сигурен

Оригинален на фейслифт поне моята няма индикация.

Редактирано от Andro73
Публикувано

Няма и при фейслифта.

Бюджет,кво да праиш.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.