Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
:o Ужас!
Публикувано

:smt0344 нямам думи просто. За една винетка ще ти отворят работата х3. Много е огладнял народа - миналия ден като се видяхме с един приятел ми каза, че са му пробили с бормашина резервоара за да му източат бензина. Ама той е с газова, та не са източили кой знае какво, ама за сметка на това колко работа са му отворили. И тука така ](*,)

Публикувано

Кражбата на бензин чрез пробиване на резервоара е ежедневие в София, но това с винетката би всички рекорди!

Публикувано

Еее не това ме разби smile126

И на мен миналата година ми откраднаха винетката , но поне си бяха счупили "културно" стъклото на вратата smile175

Публикувано

Че то тва пак си е културно!Глей кви прави ъгли, кво чудо!

Майтапа настрана,но за мен ни винетки,ни граждански,ни прегледи трябва да са на стикери!

Публикувано

Майтапа настрана,но за мен ни винетки,ни граждански,ни прегледи трябва да са на стикери!

Да така е но в другите държави една станция за таксуване ограничава скоростта а и таксата е доста люта за 30км в двете посоки 10 евро ....как ти се струва , дори и да го приравним в наш стандарт до Пловдив и обратно ще платиш ли 20лв.

Публикувано

Да така е но в другите държави една станция за таксуване ограничава скоростта а и таксата е доста люта за 30км в двете посоки 10 евро ....как ти се струва , дори и да го приравним в наш стандарт до Пловдив и обратно ще платиш ли 20лв.

Има и интелигентни държави, като Унгария например, там всичките горе изброени простотии са "електронни" плащаш по номера на колата и никой нете закача повече, и няма как да се върти търговия с фалшификати и "културно" счупени или изрязани прозорци.

Публикувано

Точно!

Публикувано

Просто не е истина каква държава сме. :smt0344

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.