Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

в тоя форум никой не работи smile091 всички са си пред къщите.

Публикувано

Аааа не така! :) Аз се возя! smile091 Иначе колко е зле това показване... на точния адрес и на колата, къде и как е паркирана.... Айде да не съм гадния пророк, но по-добре снимки, без много данни в нета...

Поздрави

Публикувано
в тоя форум никой не работи smile091 всички са си пред къщите.

Аз съм в сервиз.... :lol:

Публикувано

Мен са ме изловили пред работата бре! Само дето не мога да копирам адреса правилно...

Публикувано
И аз мойта я намерих пред блока, ама нещо немога да копирам линка . Прави ми впечатление , че има места в балкана движа слънце, движа 5 метра сняг, след 10 метра пак яко слънце . :-k

На това му викат пътуване във времето.

Публикувано

Форумната Шкода няма как да я изловят, щото е в гаража. Но пък са изловили една форумна муцуна, т.е. мен. :D

Снимали са ме и пред къщата, след това и в двора. Спомням си, че преди година мина един "луноход" покрай нас.

Даже и Peter_B е хванат в гръб с Волвото как ми идва на гости ;)

Публикувано

Явно само аз не мога да се намеря никъде и по никакъв начин. :?

Публикувано

Благодарение на Google Street View, вече всеки може да се разходи по улиците на Перник, без да изгуби нито един зъб

Публикувано
Благодарение на Google Street View, вече всеки може да се разходи по улиците на Перник, без да изгуби нито един зъб

smile091 smile091

Публикувано

Зъба от някой винкело или от дупка на пътя? smile091

Публикувано

АЙ сиктир! голям майтап smile035

Публикувано

Ей ся вече можеш да се пенсионираш веднага щот Гугъл си е богато предприятие smile001

Публикувано

И двете красавици са си били у дома:

https://maps.google.com/maps?q=Sofia,+% ... 12.15&z=18

https://maps.google.com/maps?q=Sofia,+% ... ,11.6&z=18

Октавията е още с решетката, с емблема, явно снимките са правени преди повече от година.

Публикувано

Мен ме няма.

Тия мишоци от Street View не са ги пуснали през АЕЦ-а smile048

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.