Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Силов тунинг на 1.8ТСИ

Recommended Posts

Здравейте , можете ли да ми препоръчате сервиз за силов тунинг на Октавия 1.8ТСИ.

Колега, от къде си и какво искаш да постигнеш? Всичко е много относително и може да струва доста пари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , можете ли да ми препоръчате сервиз за силов тунинг на Октавия 1.8ТСИ.

Колега, от къде си и какво искаш да постигнеш? Всичко е много относително и може да струва доста пари.

Здравей, от Пловдив съм.Искам да постигна около 200кс без да се скъсява много живота на двигателя още е на 40000км

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми като си от Пловдив, бягай при Венци (Маднес Моторспорт) и си свиркай!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеци по-късно...

Сега виждам темата ти. Препоръчвам това което ползвам аз - MTM remap, стига да можеш да си го позволиш. Правих моя в Overdrive октомври 2012.

Разликата е най приятното нещо което ще усетиш, особено ако си натискаш колата. 

След модификацията средният разход почти не е мръднал. 0-100 е около 7.8 s, vmax 240 km/h по GPS. Зареждам maxx motion 100.

Ако си заклет ентусиаст ти препоръчвам да се разходиш до Солун и да посетиш сервиза на Порфирис, където нещата стават по сериозни :)

http://www.porfiris-autosport.com/en/projects/view/39/PORFIRIS-autosport-AUDI-A3-1.8-TSi-Quattro---375HP/

Редактирано от tarmacfrenzy
  • Благодаря 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.