Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Девойки и младежи, имам нужда от известна помощ ...

Пред нас доскоро можеше да се паркира спокойно от отсрещната страна на улицата, обаче в понеделник набиха колчета и се свърши тая идилия.

Понеже съм под наем, с различен от нужния постоянен адрес, а и автомобила ми е с не-софийски номера имам общо взето ЕДИН вариант да си паркирам наоколо без да съм в нарушение. А именно - някой който има право по адрес да ползва винетка за зелената зона да се навие да запише моята кола като втора (трета, пета) и да ми вземе стикер. Условието за колата е да е с договор за ползване под наем от човека който би помогнал с адреса си. А за човека условието е да си има всички документи за адреса, нужни за издаване на винетен стикер за зоната. Който е вадил знае горе долу какво е нужно, пише го и на сайта.

Нужен ми е стикер за 15 или 14 поздона, живея точно на границата им (в 15та)... Ако някой се навие да съдейства ще съм вечно признателен, и еднократно даряващ хубава, нетъркаляща се бутилка с кехлибарена течност :mrgreen: smile092

Ангажимента е еднократен от ваша страна, няма да ви докосвам дори документите за жилището, да не кажете че глася някаква измама с нотариални актове ... просто ви давам договор за наем на автомобила си, вие пускате документи за стикер, после си го взимам и чинно си плащам всеки месец за да си паркирам пред нас...

Това е накратко... smile021 smile049

някой?

Публикувано

Джо, само първата кола е 100 лв. за зелена и 150 лв. за синя. Втора, трета...десета бяха на някакви високи тарифи.

Публикувано

знам, знам. Ама 30 лева на месец за зелена зона не са като 120 за паркинг, нали? И не са като да паркираш на две спирки от дома си ...

Публикувано
Джо, само първата кола е 100 лв. за зелена и 150 лв. за синя. Втора, трета...десета бяха на някакви високи тарифи.

Това е годишно :)

От сайта на Градска мобилност:

Цени на винетния стикер за паркиране по местоживеене (в сила от 1 Септември 2012)*

Стойността на едногодишен винетен стикер:

100 лв. Зелена зона;

150 лв. Синя зона.

Стойността на стикер за един месец:

10 лв. Зелена зона;

15 лв. Синя зона.

Разликата е огромна :) При мен (в кооперацията вкъщи), за да паркираш на подземния паркинг искаха 330лв/годишно.

Поздрави

Публикувано

ти може да си смениш настоящия адрес.... или то се гледа само и единствено постоянния адрес?

Публикувано

постоянен, по лична карта.

освен това и битова сметка на мое име трябва да имам.

айде, с договор за наем на имота поне разполагам

Колеги, някой наистина няма ли да съдейства? smile049 smile027

Публикувано

Това е годишно :)

От сайта на Градска мобилност:

Цени на винетния стикер за паркиране по местоживеене (в сила от 1 Септември 2012)*

Стойността на едногодишен винетен стикер:

100 лв. Зелена зона;

150 лв. Синя зона.

Стойността на стикер за един месец:

10 лв. Зелена зона;

15 лв. Синя зона.

Разликата е огромна :) При мен (в кооперацията вкъщи), за да паркираш на подземния паркинг искаха 330лв/годишно.

Поздрави

http://www.sofiatraffic.bg/bg/parking/p ... i-v-sofiia

* Посочените цени са за паркиране по постоянен адрес в зоните за платено паркиране за първи автомобил на жилище. За следващи автомобили на едно жилище цената е в троен размер.

А и в момента съда е отменил винетните стикери, така че няма как да се извади нов.

Публикувано
А и в момента съда е отменил винетните стикери, така че няма как да се извади нов.

съда е отменил, те си обжалват и пак си издават междувременно, и коли вдигат и скоби слагат - каквото си искат правят, баницата е голяма все пак ... :smt032

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.