Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Автотенекеджийски услуги - Карпласт ВМ - София

_Ghost

Recommended Posts

След като миналия уикенд някой се беше изгаврил и беше взел левия завой през дясната ми предница при спрял автомобил, ми се наложи да посетя автотенекеджия.

От застрахователя ми препоръчаха услугите на Карпласт ВМ, и след 4 дена престой там, колата изглежда по-добре отколкото беше като я купувах. Управители са 2-ма братя, които ми оставиха впечатление на коректни и кадърни майстори, отношението към клиента също е на високо ниво.

Намират се на бул. симеоновско шосе и СОП точно преди завоя надясно за включване в СОП. Нямам впечатления за цени, тъй като съм с каско, но като качество са супер. Оправиха ми предна броня, калник, фар, лайсна, странично огледало. Минах на измиване, всичко си е ок.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.