Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Някой желаещ за определен модел стикери за капачки за джанти

Ivo_Dinkov

Recommended Posts

До тук само това ми пасва на нуждите за емблема за волана.

Проблема е, че са 5, а ми трябва една.

Някой желаещ да си ъпгрейдне капачките за джантите, за да има финансов смисъл да поръчвам капачките? Предлагам аз да поема 8- те паунда доставка, а желаещия за останалите 4 стикера- цената от 9,99 паунда smile027

$T2eC16V,!)QE9s3HFer)BQeq6qhV3Q~~60_12.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези стикери могат успешно да паснат на някой Фаворит или някоя задномоторна - това е класическата емблема на моделите до 1994г.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Поръчах тези в крайна сметка. Алуминиеви са и стават и за капачки за джанти.

Ако някой иска 3 броя стикери + 3 нови капачки за джанти на 55мм диаметър, за да казва да обсъждаме цена smile027

$T2eC16F,!)cE9s4PsM5tBRQzcK8Dzw~~60_12.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 11 месеци по-късно...

Здравейте, имам нужда от 4 броя капачки за алуминиевите си джанти, точно такива черно-бели. кажете ми къде и как мога да ги имам? 0889 595568

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеци по-късно...

Как мога да се здобия с две емблеми точно  ,като тези  на снимките  в черен и бял цвят на самата емблема  ?

Трябват ми за Шкода Октавиа 99г   за предният капак и багажника.

Ходих до рекламни къщи но  ударих на камък направиха ми но не жова ,което исках защото  на места черният им цвят се приливаше в белия .

Ако някой може да ми помогне да пише  .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това намерих в немския ибей. Също не е лош вариант:

$(KGrHqRHJFcFEQD6Sri(BRH8LwC+Qw~~60_12.J

Ималия и тази която си я посочил ? И тя е готова за залепване или  си е с пластмасата а не само по фолио ? 

Горе долу какви парички излизат 2 те емблеми  предна и задна   ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тази е 55мм и става само за джантите, за капаците са 58мм в диаметър и не съм гледал за конкретни цени, тези инае 4 лепенки излизат към 7-8 евро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.