Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Рено 19 Шамад 1.4е фаза 2 на части


kolev123

Recommended Posts

Продавам въпросната кола. Всичко е налично по нея! Цените ще са народни! Намира се в София, но с Еконт не е проблем...

Ето и някои основни неща с цени:

*Газова уредба пълен комплект - 120лв. (тороидална бутилка 25литра БРЦ, изпарител Ловато, копче газ/бензин Ловато, газов клапан, пълначка с тръба до бутилката и плочка за Рено 1.4е)

*Двигател - само на части!

*Фарове идеални - 20лв./бр.

*Халоген само ляв - 15лв.

*броня предна тъмно сива - 35лв.

*броня задна тъмно сива - 35лв.

*Врати предни оборудвани с ел. стълка - 45лв./бр.

*Врати задни оборудвани - 35лв./бр.

*Капак заден тъмно сив - 35лв.

*Стопове ляв(леко пъкнат) -15лв.

*Стопове десен идеален - 25лв.

*Копчета ел. стъкла, аварийни, подгрев задно стъкло, централно заключване, халогени, стоп за мъгла - 6лв./бр.

*Пластмаси по купето - 5-19лв.бр.

*Акумулатор 42Ам/Ч перфектен - 50лв.

Каквото друго ви интересува питайте ще дам цена!

IMG_20130325_170424.jpg

IMG_20130325_170435.jpg

IMG_20130325_170443.jpg

IMG_20130325_170517.jpg

IMG_20130325_170528.jpg

http://files.myopera.com/kolev123/album ... 141740.jpg

http://files.myopera.com/kolev123/album ... 141747.jpg

http://files.myopera.com/kolev123/album ... 141840.jpg

http://files.myopera.com/kolev123/album ... 141848.jpg

IMG_20130404_141858.jpg

IMG_20130404_141942.jpg

 

Николай

0898441428

София

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Izolini locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.