Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Тропане на каре - откъде?

Цецо75

Recommended Posts

Когато тропа в десен завой, кое е карето? Аз го чувам от ляво, ама дали е то? Да не извадя здравия зъб :)

Колата е О2, ама въпроса е принципен, затова го пускам тука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен тропането в десен завой беше от ляво каре. по-точно от "разкопчана" зегерка на ляво външно каре. преди месец минах преглед и момчето в канала видя, че има грес по маншона на външното каре. оказа се от "изпуснала" скоба, последва сваляне, пълнене с грес и нова скоба, дано държи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е тръгнало едното да тропа е твърде вероятно и другото да се разхлопа иначе можеш и сам да провериш ко е е

Отиваш на канал хващаш кое да е каре и ко разклащаш по посока и обратна на въртенето и гледаш какъв е луфта и така подред ги проверяваш всичките външни вътрешни леви десни.........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На старата сменях 2011- при мен беше от страната от която се чуваше(лява).Първо тропаше в десен,после започна на моменти в ляв и като взе да притропва и направо го смених smile091 .За бензинова О1 99 ми излезна 120 лв външно каре и 30 лв труд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.