Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Профилактика дюзи и чистене ЕГР

Anubis

Recommended Posts

Поглеждаш в ЕГР-а и ще си отговориш сам. Shaft-a имаше тема как да си го изчистим сами с картинки.

Относно дюзите е вече друга бира. Аз лично не мисля, че ако колата няма проблеми, трябва да се барат дюзите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз затова и питам. Някаква добавка се вкарвала директно преди дюзите и така горяла само тя без гориво и процеса на изчистване ставал много по-бързо.

А за ЕГР-а къде да видя темата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен това ми беше мисълта-чистят се с малко повече газ,когато има необходимите условия :lol:

@Anubis хубаво ти е казал Цецо ако върви колата какво да ги чистиш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре е след всяко дълго каране да се свалят дюзите и АГР-а. Може и турбото. Малко кореселин и телена четка... smile091

Бъзик !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре е след всяко дълго каране да се свалят дюзите и АГР-а. Може и турбото. Малко кореселин и телена четка... smile091

Бъзик !

турбото след всяко късо каране,не след дълго :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.