Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Модификация фарове за дневни О2.

dentist

Recommended Posts

Здравейте!Интересува ме може ли на О2 да се сложи диодна лента на фаровете(може и да бъркам понятията).Мисля че PRR си е сложил на неговата кола такива.В последно време забелязвам такива ленти на все повече автомобили,допълнително слагани.Много красиво се получава.Не става въпрос за новите модели,които излизат с фабрични дневни.Сега като поразгледах виждам че има вариант да се монтират и на бронята.Във фара ми харесва повече.Голяма ли е разправията и има ли смисъл да се занимавам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tрябва да се разлепи внимателно стъклото от капака на фара, да си намериш подходящи ленти и подходящо място във фара. Трябва да се пробва 100 пъти на сухо как свети - дали те кефи. След това залепване да стъклото и т.н.

п.п.Голяма мания с тея ленти, ей ...повечето дето виждам из града са сложени само колкото да ги има . Грозни , криви и гадни! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Занимавка си е.Ще взема да се задоволя със едни сини крушчици.Мерси за бързия отговор.Иначе аз видях и някои не толкова криви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля като Димо, на О2 преди фейса такава лента ще изглежда меко казано грозно.

Варианта на bega4kata, във фаровете за мъгла е с много по-добър ефект. А и вече е пробвано и се знае, че става. Е губиш си фара за мъгла.... ама то и без това няма много полза от него (лично мнение).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях Пасат 2000 с такава и много го отваряше(не съм се вглеждал обаче) :lol: .Аз лично се отказвам за сега-да си остане заводския вид,пък и не се знае кой и как ще го слага и дали ще ми хареса.Благодаря още веднъж!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има такива фарове на DEPO май бяха, може и на други марки да ги има за О2 . 650 лв струват комплекта. На живо стоят много циканско(то си е и до вкус - за мен много грозно ,за друг уникално).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично Депо повече никога няма да сложа, иначе най добре се замисли за варианта на Бегачката (с фаровете за мъгла). Визуално според мен това е най добрият вариант. И работи безотказно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля сега да слагам диодна лента която ще монтирам долу .Вътрешните капаци на халогените . Лентата е с 6-диода и смятам да я свържа към габаритите и като цъкна габаритите да свети и тя.Мисля че ще стане но още не съм започнал!!! s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе, ченгетата спряха ли да глобяват вече за дневни светлини през фаровете за мъгла ?

В по-напредналите общини са спрели... но в другите, където не знаят какво е това - нем. Имам фиш от миналата седмица, защото не ми работели късите като ме спряха... А аз карам на дневните от 4 години и за първи път ме глобиха с 10 лв глоба за фаровете - ловчани... Спорихме кой чете най-правилно закона (аз разбира се бях прав, по чл. Седемдесет и някой от ЗДвП), ама ми писна, че си имах работа и го зарязах да си пише.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е да те глобят за дневни през тези за мъглата. Иначе преди време се говореше че могат и да те глобят ако си монтираш от тези ленти с диодите и не си минал технотест т.е. колата била модифицирана и трябвало документ че може да се кара така - пак глупости. Даже даваха по новините преди един пич с бмв така го глобили. За дневни през дългите също преди са глобявали. Сега не знам, то си е до ченге.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми самия закон за дневните си беше една глупост, та не очаквам скоро някой да се напъне да сложи ред в това. След още една година, на ченгетата ще им е вече все тая какво точно свети, а след още 2 - дали въобще нещо свети. С безмислени закони, толкова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналата година като бях в Германия забелязах че никой не пуска фарове през деня,въпреки че е прието със закон.Тук понеже сме цъфнали и вързали се чудят за какво да се заяждат катаджиите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.