Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Дано ви е добър деня, че на мен не ми е.

Един ахмах ми отнесе предния калник на паркинга пред блока и по-вероятно е нужна смяна. Понеже каското е в ДЗИ и мисля да ползвам техни доверени сервизи. Някой има ли отзиви за някой от сервизите в София - http://www.dzi.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis ... =000002&g=.

За сега се чудя за тези двата:

http://www.sikkens-bg.com/?page_id=7

AUTO THE BEST - гр.София кв."Сердика" ул."Костенец"1. Гледам, че тук са ги похвалили - http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... try1224688

И между другото може ли да се кара в БГ с размазан калник, че идват празници и едва ли ще оправят колата за 3-4 дни.

Публикувано

AUTO THE BEST. :smt017 Има и форумна кола правена от тях.

Публикувано

@Deyan. , Колега , за Деси Т има добри отзиви , колегите ми казаха че боядисват колите на Ловеч (GeatWall)

Лично мое мнение - ВЕТЕК ЕООД (номер 272 от линка) , Подизпълнител на Шкода и минават доста Шкоди от там. Моята също бе там правена , останах много доволен , мисля че даже го бях пускал в Бял списък.

Публикувано

+1 за ВЕТЕК, и моята кола е минала през ръцете им и определено съм доволен.

Публикувано

Благодаря за мненията колеги!

Миналата година и аз правих колата през ЕТ, но не знам дали е правена във ВЕТЕК ЕООД. При последната щета от ЕТ се изложиха, защото при боядисване на прага, за да не си играят да изолират са боядисали и голяма част от долната част на колата. Но да не ги обвинявам тях, защото не са единствения подизпълнител.

Като поразрових бая Шкоди имат, които са оправяли - http://www.vetekbg.com/index.php/joomla ... e?start=80

Публикувано

Джани Дизайн ЕООД. Моята в момента е там и го препоръчвам. Ако искаш контакти на Джани - пиши на лично. Но сервизът му е в Елин Пелин.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Колеги,

Взех си колата от Ветек. Мисля, че са си свършили работата хората. До колкото им е по силите.

Указа се, че ДЗИ не им давало пари за оригинални части за коли над 3 г. и са сложили китайски калник, който леко стърчи в едната страна. Иначе Ветек са пичове, но от ДЗИ са пълни педали ... може ли при положение, че им нося двустранен протокол и вътре пише, че нямам вина и ще вземат парите като пълен регрес (или там както се казва) да се циганосват така. Реално сега те ще са на печалба от щетата ми ... поредното безумие, от което ми иде да емигрирам на Марс. ](*,)

Публикувано

Моя съвет - имигрирай от ДЗИ. Просто им покажи трипръстие и намери застраховател който няма да те е...ва smile049

Публикувано
Моя съвет - имигрирай от ДЗИ. Просто им покажи трипръстие и намери застраховател който няма да те е...ва smile049

Е така ще но чак следващата година ... до тогава жална им майка :)

Публикувано

За някои неща е по-добре да си вземеш пари по експертна оценка и да си намериш сам сервиз и части (например калник втора употреба или броня и в сервиза само монтират и пребоядисват и пак си имаш оригинална част). И аз съм в ДЗИ с опция за доверен сервиз и при мен така се получава - един ми натисна решетката и рамката на предния капак и ми монтираха в доверения сервиз подобни части - горе-долу бива, но не е съвсем като оригиналната. После се ядосвах, че не си взех втора употреба и само да ми я боядисат в моя цвят - щях сам да си я монтирам. smile049 smile159 Предполагам, че и при другите застрахователи за по-стари коли е същата работа.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.