Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Спешен въпрос!!!

maxrpm

Recommended Posts

Баба ми се обади и каза, че в събота сутрин ме иска на имен ден. Като се сетих, че трябва да се ходи с рейса, лайното ми се сви.

Ще се ходи с колата !!!

Въпроса е, утре ще сключа ГО. Къде правят прегледи в Събота? Колата е на симеоновско шосе, до магазин Шкода (до гумаджийницата на Маджо) Къде е най - близкия ГТП?

Нямам пистолет, но ако трябва да ходя с рейса, ще се намушкам с кухненския нож, така че помагайте!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам че има един пункт, който е на Раковска и Козлудуй. Работи даже и в Неделя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, тоя го знам и аз. Чукай на дърво да стигна до там, без да ме спрат ушаците! Аз, ако тръгна натам, знам само маршрута - Симеоновско, Околовръса, България, Витошка, Ботев, Лъвов мост, Козлодуй.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друмник не работеха ли и в събота :-k

Другите за които се сещам са на Околомръсното - като тръгнеш от Черни връх към България в локалното (при сервизът за ауспуси)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друмник не работеха ли и в събота :-k

Другите за които се сещам са на Околомръсното - като тръгнеш от Черни връх към България в локалното (при сервизът за ауспуси)

Ако можеш, покажи ги в Бгмапс.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tам дето е червеното кръгче имаше пункт, правеха преди прегледи, кaто местоположение е оптимално, но не знам дали работи в събота:

030269424.jpg?r=0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

баси - сега линка ми ме прати на полето до Мировяне!!!!!!!!! Май не се справих с тая щуротия.....

Сервизът е в локалното - с 3-4 клетки на лице и веднага след него е пункта за ГТП. Няма начин да го пропуснеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, тоя го знам и аз. Чукай на дърво да стигна до там, без да ме спрат ушаците! Аз, ако тръгна натам, знам само маршрута - Симеоновско, Околовръса, България, Витошка, Ботев, Лъвов мост, Козлодуй.
По този маршрут куките се прескачат. Ако ще ходиш до там - тръгваш по Симеоновско към зоологическата, от там продължаваш все на право към семинарията, на дясно към телевизионната кула, после Румънското посолство, Подуяне, по Данаил Николаев към Сточна гара и после в дясно по Раковски.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сервиза е KRAFT, има огромни надписи.

Скапана карта! Излиза ми площад независимост. Ще се оглеждам за ауспуси и ГТП
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Макс, мисля, че пункта, който е на ъгъла на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Боянски водопад" (улицата преди кръстовището където завива автобус 76 по ул. "Костенски водопад" ако вървиш по бул. "Гоце Делчев" от бул. "България" към Южен парк) работи и в събота (аз там си карам колите и по спомен съм ходил и в събота) - карта. Виждал съм пункт за ГТП и на "Околовръстното шосе" някъде след разклона за "Симеоновско шосе" по посока към бул. "България" от дясната страна - малко след кръговото, но не знам дали работи и в събота.

Ето и една снимка от Street View за сервиза на "Околовръстно шосе" на която се вижда и gsm номера на пункта. Може да им звъннеш утре и да ги питаш дали работят в събота.

GSM: 0888737091

post-4544-138453461633_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друмник работи събота до 12:30h, т.е. може там.

Може и в Motoexpert.

На околовръса срещу ботаническата също.

Все един от тия трите ще ти свърши работа. А и до тях вероятността да те спрат куки е доста малка. Само не карай с вратите напред smile091

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако Дианата му е близо, то и тук, както беше писал колегата Alexandar по-горе, има ГТП:

http://www.bgmaps.com/link/18CCB654EC90 ... 7136FC5CA4

Намира се в двора на платен паркинг, голяма ламаринена конструкция, не може да се сбърка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този работеше също в събота. А и е близо до нашия квартал, ще стигнеш само по Околовръстното.

Това е мястото. Не се заяждат и е сравнително по-евтино от другите места (поне където съм питал) и ми е най-близо. Но има наплив определено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.