Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Пусни изображението на реакцията на котката. :mrgreen:

Искам снимков материал!

Мерси! Разкошна е!

И я разбирам, че реагира така! smile091

• Отговори 80
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• stivi797

15

• PRR

11

• C2H5OH

6

• The Best Forman

5

Най-много писали в темата

Публикувано

Абе Стиви има ли тема дето да не я ОСЕРЕШ?

Пожелавам ти да попаднеш на такива дето няма да ги е страх да те прегазят - пък дано от удара отзад получиш и втората си мозъчна гънка. smile045

Публикувано

Стиви, проблема като не ги пускаш такива са много. Единият пример ти го дадоха като те праснат отзад. Други - след като те задминават и почват опити да те блъснат, да те накарат да се блъснеш избутвайки те в другите коли или извън пътя или още по-зле да се саморазправят с тебе - ти какво си избираш :mrgreen:

Публикувано

Абе незнам на какво се дължи, ама тия "наглите типажи" се увеличиха доста в последно време. Някак си до преди година имах усещането, че сме почнали да ставаме хора, а от няколко месеца всекидневно пак ги гледам тия...

Предизборно ли пощуряват, хормонално заради лятото ли е... ба ли го, ама е факт. Няма пътуване извън града, в което някой да не ми е светкал отзад. Задницата на колата не съм сменял, едва ли е по-секси, та вероятно не е от добри чуства намигането.

Публикувано
Абе незнам на какво се дължи, ама тия "наглите типажи" се увеличиха доста в последно време. Някак си до преди година имах усещането, че сме почнали да ставаме хора, а от няколко месеца всекидневно пак ги гледам тия...

Предизборно ли пощуряват, хормонално заради лятото ли е... ба ли го, ама е факт. Няма пътуване извън града, в което някой да не ми е светкал отзад. Задницата на колата не съм сменял, едва ли е по-секси, та вероятно не е от добри чуства намигането.

Ето, за това става въпрос, колеги.

Такива нахалници - пречат на всички. На щом само някои реагират, а не всички - ясно е, че такива ще се множат. И не трябва да се учудвате на това!

Защо само единични водачи реагират на такива - ами елементарно, защото всеки са го налегнали проблемите, и всеки си казва - защо да се занимавам?

И после - какво става?

Проблемите, като не ги пускам - няма как такъв да мине през мен.

Ама щял да ме удари.... Когато види, че не му обръщам внимание - клеква.

Къде ще ходи? Нали и на него му е мил животът?

Няма да ги е страх да ме прегазят - да, ако карат Хамър или Камаз. Или някой як Тир.....

Но и за тия си има подходящ начин - звъниш на 112, и съобщаваш. Казваш и номера. И го спират - виждал съм го и как го правят. Не му прибират документите, и дори не го глобяват - защото не са го хванали в момента на издънката. Обаче половин час да го размотават - и му повлиява много отрезвяващо!

Това е единият от начините - а има и други.

Хайде, вие сте опитни шофьори - сещайте се! :mrgreen:

Начини - колкото искаш!

Иначе опити да ме блъснат, или аз да се блъсна, или да се саморазправят с мен.... Нещо не се получава. Като ме видят, че не им се хващам - и явно се усещат.

Пък някой да изскочи със щанга или с пистолет - хайде сега, а той откъде е уверен, че и аз няма да извадя нещо такова?

Не че искам да се правя на някакъв бабаит - не съм такъв.

Но и овчица - също не съм.

И досега съм успявал такива да ги респектирам - дори и без да се стига до размяна на любезности.

Щом аз мога - би трябвало и вие да можете.

Но щом не ви се занимава - не се чудете, че броят на наглеците расте.

Дали предизборно, или от хормоните..... трудно е да се каже.

Но аз знам следното - не е луд оня, който яде зелника, а който му го дава! :smt017

Само да не почнете сега да ми се сърдите, или да реагирате като колегата, който си мисли, че като ме нацепи някой отзад - и ще ми се добави още една гънка! smile091

Това искрено ме разсмя!

Просто си помислете, за себе си - вие какво правите?

И винаги ли пускате нахалниците?

Тия, които винаги ги пускат - може всичкото това да не го четат.

А другите - нека да го прочетат. :smt017

Публикувано

От известно време постове съдържащи повече от десет реда писане,ич не си прая труда да ги чета.

Незнам що така :smt030

Публикувано

Аз и 10 не чета ... ако са от Stivie797++ smile049

Публикувано

Моят настоящ шеф пък, когато му представя експертно мнение, състоящо се от 5 реда, и ми казва :

- Искам още доводи, това, което си написал, е прекалено кратко! Иначе мен няма проблеми да ме убедиш - ами другите шефове нагоре, тях как ще ги убедиш?

И четете интервю с него - в "24 часа".

За ограничаване на движението на тировете по магистралите! :smt017

Като се извинявам за отклонението!

Публикувано

Абе ние лесно се убеждаваме , пробвай с 2-3 реда и ще видиш :smt032

Публикувано

Добре, ще пробвам.

Просто на такива шофьори - тарикати и които обичат да притискат колите пред тях, та да им отстъпят на всяка цена - не им отстъпвам.

Не се държа арогантно или агресивно - но не се държа и като овчица.

Иначе не искам да съветвам никого как да постъпва - защото всеки си решава за себе си.

Казвам аз как постъпвам, и защо. smile092

Но просто осъзнайте следното - че когато пускате разни такива нахалници - няма защо да се учудвате, че те ще ви се качат на главата.

Накратко - това е. :smt017

Публикувано
...Но просто осъзнайте следното - че когато пускате разни такива нахалници - няма защо да се учудвате, че те ще ви се качат на главата...

:smt017

Ето с това съм напълно съгласен. Не трябва да се търпят такива индивиди.

А примери могат да се дадат и от много други области на живота...

Публикувано
...Но просто осъзнайте следното - че когато пускате разни такива нахалници - няма защо да се учудвате, че те ще ви се качат на главата...
Аз пък ги пускам и после гледам сеир. А между другото се погледнах в огледалото и не видях никой да ми се е качил на главата. По таз причина продължавам да ги пускам.

П.С.- Стиви нали само с 3 реда щеше да пробваш?!

Публикувано

Не го пускаш. На следващото удобно място така те притиска в мантинелата, че се принуждаваш да спреш. Отвътре излиза 150 кг. чиста мускулна маса и няколкостотин грама мозък обслужващ предимно основните жизнени функци. Идва при теб с очевидното намерение да ти направи зъбите сираци. В добрия за теб случай се отърваваш с няколко шамара, две счупени огледала и сгънати ламарини от ритници. В лошия - средна телесна повредна.

Историята НЕ Е НАПЪЛНО измислена.

И кво правим мъжки? Поне тия дето не сме републикански по кикбокс или нещо от сорта.

Публикувано

Във връзка с многото улави по пътищата,и в контекста на коментираното,аз лично си поръчах това: http://dx.com/p/ex-7-2-0-tft-1-0mp-g-sensor-car-vehicle-mount-video-recorder-camcorder-dvr-w-av-out-tf-4-led-175340 чакам го в първите работни дни след празниците,в доста държави се използва с успех.

Публикувано

Днес кротко си карам по околовръса. Спирам си на последния светофар в посока Горубляне. Светва зелено, всички тръгваме нормално. След по-малко от 100 метра трите платна стават две, а най-лявото става off-road. "Специалист" с някаква М класа се бримчи зад мен (аз съм в лява лента, дясната е заета също) на има-няма 2 метра. Явно много бързаше та затова ме мина от ляво, през off-road-а, натискайки ме в дясно и спечелвайки невероятните 5метра (т.е. мина пред мен). Отстъпих и го оставих да се кефи. Само му пуснах едни дълги да знае какво мисля за майка му и продължих да си карам повече от спокойно. Спеца продължи с рисковите изпреварвания, мушенето между колите и рисковете както за неговото, така и за здравето на околните. От цялата работа той не спечели нищо, защото с абсолютно нормално каране, без нито един риск в крайна сметка на Практикера в Дружба пак бяхме един зад друг! Аз си бях супер спокоен, слушах си музика и се кефих на хубавото време (беше 10h сутринта и времето все още беше хубаво ... после стана неприятно горещо, но това е друга тема).

При същата ситуацийка, ако слушах глупостите на Stivi797 & Co, трябваше да натисна газта, да не му дам да мине пред мен (т.е. да не го пусна) евентуално да се ударим или в най-добрия случай тоя кретен да продължи да ме изнервя карайки на 1-2метра зад мен и предприемайки рискови изпреварвания само и само да ми докаже, че неговата кола е повече кола или че той е по-човек. Резултата щеше при всички случаи да е пре..аване на хубавия ден и приятното настроение.

Айде, че и аз се отплеснах smile049

Публикувано

Като обобщение ще кажа само - ние ги пускаме постоянно и за това ни се качват на главата. НО! Аз няма да си наруша спокойствието или да предизвикам някое ПТП с още участници доказвайки на лумпена, че е лумпен и че аз ръзбиръши съм по-тарикат от него. Напротив. Аз не съм тарикат. И пускам всички малоумници пред мен, колкото и да ги е яд тия зад мен. Пък на тоя зад мен ако не му харесва.....свободно му позволявам да ме прескочи ако може.

Публикувано

Добър прогрес, при положение че преди поздравяваше с smile045

Публикувано
Като обобщение ще кажа само - ние ги пускаме постоянно и за това ни се качват на главата. НО! Аз няма да си наруша спокойствието или да предизвикам някое ПТП с още участници доказвайки на лумпена, че е лумпен и че аз ръзбиръши съм по-тарикат от него. Напротив. Аз не съм тарикат. И пускам всички малоумници пред мен, колкото и да ги е яд тия зад мен. Пък на тоя зад мен ако не му харесва.....свободно му позволявам да ме прескочи ако може.

мършляк smile091

Публикувано
...мършляк smile091

comwisniafingerjoke-1-1.jpg

Публикувано
Днес кротко си карам по околовръса..................... хубавия ден и приятното настроение.

Айде, че и аз се отплеснах smile049

Кажи и за тоя с черния голф на бул. "България" :lol:

Публикувано

И той спец. Влачи се, след това мудно, мудно изнасяне в лявата лента без мигач и след това клаксони, форсажи ... а аз кротко си го оставих да се газира smile001 Сега кажи, че ти си бил в ГоУфО smile048

Публикувано
И той спец. Влачи се, след това мудно, мудно изнасяне в лявата лента без мигач и след това клаксони, форсажи ... а аз кротко си го оставих да се газира smile001 Сега кажи, че ти си бил в ГоУфО smile048

Аз си карах спокойно, докато една червена шкода не профуча покрай мен. Гледам аз smile048 - PRR, викам си "чакай да го настигна и да го поздравя". За мигач нямаше време, дадох газ и те настигнах, свиркам с клаксон за поздрав smile056 , а ти даже не се и обърна, само погледна с периферното зрение и след това усетих как ме засърбя гъза :lol:

п.п.Не всеки на пътя е злонамерен.

Публикувано

У наше село за да не ни сърби са подмиваме от време на време smile091

Публикувано

pepino,

Аз дори не погледнах защото реших, че е поредния заядливко smile049 Нямах желание да се нервя затова избягах в дясно и набих спирачки след като се изравних с червената каручка (дори не и видях марката).

Имаш една smile159 от мен при следваща среща.

Публикувано

Аз пък днес се нагледах на разни кретенски изпълнения в дефилето, посока Своге. smile049 Изтрещели хора, които изобщо не бяха мутри и караха като на рали, изпреварвайки без никаква видимост по осеяното с дупки подобие на път. Ако трябваше да следвам съветите на Стиви и да не ги пускам в първия удобен момент, то в момента щях или да чакам някъде пътна помощ, или по-лошо - линейка. :smt018

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.