Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано
.

Колко километра минаваш годишно?

• Отговори 80
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• stivi797

15

• PRR

11

• C2H5OH

6

• The Best Forman

5

Най-много писали в темата

Публикувано

Проблема с изпреварването е на тоя който ще изпреварва. Не може да чака другите да му правят място, щото хората не мислят за него и няма да си нарушават спокойствието заради тоя дето бърза. Като искаш да изпреварваш, изпреварваш, като не можеш ,спираш да се дуеш. Просто е. Хората не са длъжни да ти дават място и няма какво да го даваш сърдит. Аз ще го преместя от единия крачол в другия затова ,че някой бързал. Като не му харесва моята скорост да изпреварва, колата ми я 1,7 метра примерно и няма как да стане по тясна. На двулентов път как да пропуснеш някого или да му дадеш път? Ама от тъп човек няма как да стане умен шофьор.

Публикувано
Не може да чака другите да му правят място...Хората не са длъжни да ти дават място...

Ей от тук почва "войната" по наще пътища (или поне аз така си мисля) , защото никой на никой не е длъжен за нищо ... и какво ще ти стане ако отвориш 5 м. дистанция да влезе малоумника , нито ще се забавиш кой знае колко , нито нещо друго ще ти стане , само дето тез отсреща няма се прищят излишно и няма да има рискови ситуации , в които няма гаранция , че и ти може да пострадаш ... аз поне така мисля и така правя , защото на дълъг път хич не мисля кога ще стигна , по-важно е да стигна .

Не знам с тез наще навици в маджарско какво ще стане , защото там по първокласните пътища забрана за изпреварване има само на разклони и крайпътни бензиностанции :mrgreen:

Публикувано

Не става дума кога ще стигна, аз карам с 73-75 км средна скорост. Аз не бързам. Аз просто не искам хора които карат по-бързо от мен да ме карат да се съобразявам с тях. И в моята част на България, няма много такива ситуации. И румънците карат доста по-разумно и по спазват ограниченията от нас. А те карат хубави коли. И никой не те подпира и ти светка с фарове. Много рядко румънец ще изпревари на непрекъсната линия(почти не се сещам за такъв случай). А в Букурещ като карам, ако дадеш мигач те пускат да се престроиш.

Колкото се отнася за мен, да минава и да заминава който иска. Аз не карам другите да се съобразяват с мен и не искам и те да ме карат да се съобразявам с тях. Карам си с моята скорост, ако някой е по-бавен го изпреварвам без да го притеснявам.

Публикувано

Аз лично като карам по-бавно при натоварено движение и съм в колона оставям поне 2-3 коли дистанция от предния автомобил ако няма да изпреварвам.

По този начин улеснявам хората, които искат да изпреварват и си спестявам сечения и тн. Не знам защо не го правят повечето хора това.

Класиката е няколко относително слаби коли каращи през 3 метра дистанция с една скорост да застигнат бус/камион каращ с 10км/ч по-бавно от тях. Не им се изпреварва или не могат освен ако няма 1км празен участък прав и ти се налага да почнеш да се буташ да им сечеш редицата ако не ти се мъкне с тях.

Публикувано

Ето, колеги - за същото говорим. :smt017

Съгласен съм със всички!

Като всеки е прав по своему.

Но всеки кара различно - и ето оттам идват разликите на пътя.

А и настроението, темперамента, егото - и те се намесват.

Лично аз - се старая да карам разумно и да не дразня другите. Но ако някой ме е издразнил, поне му го показвам.

За съжаление - не съм като Блек Перл! Толерантен, уравновесен, и разумен! :smt017

Ох, опитвам се - честно.

Но не съм идеален, за съжаление.

Макар че продължавам да се усъвършенствам.

И ви стискам палци на всички - да караме безаварийно! s_flag

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.