Jump to content

skodaclub.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

монтаж на аларма октавия 1

kashimoto

Recommended Posts

колеги ,купих си едно китайче /аларма/ и изпитвам малко затруднения с нея ме интересува само да се отключва с дистанционно .значи намерих кабелите на централното на врата ,като свалих кората вързах кабелите които пише open / close към тези на централното ,но не стана ......

post-12593-138453461964_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз до колкото съм запознат с тез аларми - трябва да се укъсят определени кабели и съответно да се вържат на + и - , защото централата подава за отключване плюса на едната жица , а на другата минус (от тези , които отиват към машинките) , а при заключване обръща поляритета и за това при теб не се е получило нищо .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално е да не става,тези проводници (open close)са за бутони за откл.закл.За да сработи трябва да свържеш door + и door- с жълто черен и жълто бял проводник от бравата на вратата и да прекъснеш вътре в алармата минуса на релетата за централното и да прехвърлиш плюса на минус.Не прави други експерименти да не си опукаш управлението на централното.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.