Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Читав бояджия в София?

Logrus

Recommended Posts

Та така - опрях и аз до болното място на Фелиция - ръждата превзема все по-големи площи от возилото ми. В тази връзка си търся проверен бояджия в София, който първо да ме консултира, а после (ако сколасам) и да фризира Черната дупка.

Някои колеги са виждали последствията от предишния "майстор" - за няма и два месеца веждите на задните калници станаха по-зле от преди намесата му - та идеята е сега да не се набутвам при поредния "майстор", а да отида при някой, който ще свърши работата както трябва.

Надявам се, че ще се съобразите и с това че карам 15 годишна Фела, а не чисто нов СуперБ - т.е. имам сравнително ограничен финансов лимит. :oops:

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай Ники Любомиров къде прави мерцедеса. Доколкото помня беше доволен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото повече работа свършиш сам - толкова по-малко пари ще иска бояджията. И съответно по-малко ще може да те излъже smile021

Ако можеш да си откраднеш от свободното време съвета ми е да започнеш сам - да изчистиш 1 вежда/праг и да видиш какъв е демиджа. Ако ръждата е пробила ламарината - ще трябва и тенекеджия да работи, тоест инвестицията отива х2, че и х3...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм супер доволен от сервиза на ИНД комерс(хюндай),но всичко ми минава по каско.

Винаги са им празни камерите,винаги има кой да работи по колите.Не на празно,са най-големият сервиз(май все още на балканите) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам добри впечатления от сервиза на Хюндай, но не го препоръчвам, защото не влиза в предполагаемия бюджет...А за цената...винаги може да се намери добра цена, и добър майстор, разбира се в провинцията ще получиш повече срещу парите си, ама въпроса е за читав бояджия в София...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото повече работа свършиш сам - толкова по-малко пари ще иска бояджията. И съответно по-малко ще може да те излъже smile021

Ако можеш да си откраднеш от свободното време съвета ми е да започнеш сам - да изчистиш 1 вежда/праг и да видиш какъв е демиджа. Ако ръждата е пробила ламарината - ще трябва и тенекеджия да работи, тоест инвестицията отива х2, че и х3...

Това с подготовката ще ми е малко трудно - нямам условия за тенекеджийска работа. Това което мога да направя е да извърша сам механичния демонтаж (и монтаж) на всички необходими детайли.

А дупки има - задните вежди се държат на кит. Иначе другите проблеми не са сериозни - ще сменя задна лява врата с тази от Фелата на Тошко Shotik, трябва да се пипне и задния капак (избиват балончета, а и около стъклото), другото са дребни петънца.

За фирмени сервизи не си мисля - цените там са малко над възможностите ми. За провинцията не ми е удобно, но в краен случай и ако не е много далеч.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай Ники Любомиров къде прави мерцедеса. Доколкото помня беше доволен.

Аз също ходих на оглед при човека, който прави колата на Ники, но отказа да се занимава с моята (VW Vento), тъй като имам за смяна вежди, прагове и кърпене на дъна + доста детайли за боя. Той май предимно се занимава с боядисване и изчукване, но не и с по-сложни тенекеджийски работи. Даде ми телефона и адреса на друг човек, който може да свърши тази работа, ходих на оглед и при него, но се отказах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм доволен от Ветек

http://www.vetekbg.com/

мисля че и от ЕТ някои коли ги карат там :-k

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора какъв ветек за кола която струва 1000 лв?!? Те ще му искат поне 2 пъти по толкоз за боята само...

На колегата му трябва някой старателен тип домашен майстор който да боядиса колата. Аз лично такъв не съм срещал...

Най-добре ми се струва ако можеш сам да си я подготвиш. Щом са ти изгнили веждите н може ли да се сменят целите калници? Те как се държат? Вероятно не са заварени, а са на болтове.

Ако смениш всички изгнили части то ще остане само да се почисти ръждата и да се подготви за боя. После вече може да се намери добра оферта само за боя.

П.С. Виж как го правят братята американци с валяк за 50 $:

Има много подобни клипчета...

Използват някаква боя ръстолеум (такава тук няма но предполагам че е нещо подобно на Протекта....)

П.С. ето една тема в която е обяснено много подробно, плюс един ентусиаст тества метода на боядисване и снима етап по етап:

http://board.moparts.org/ubbthreads/sho ... art=1&vc=1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Благодарение на Христо padrino smile159 се свързах с търсения бояджия. Ако всичко е наред след 10-тина дни Черната дупка заминава за Симеоново за козметично освежаване (малко "Ботокс", малко "Ръждосмукция"). При готов продукт ще споделя впечатления от майстора.

Абе хора какъв ветек за кола която струва 1000 лв?!?

Жоро ще те черпя за тея 1000лв. - направо й вдигна рейтинга на нещастната ми талига :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеци по-късно...

Както някои колеги вече знаят резултата не е впечатляващ - даже си е отчасти разочароващ. От друга гледна точка цената беше добра. Ако търсиш високо качество - избраният от мен бояджия не е за теб, но ако ще я правиш колкото да не е шарена - става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чавдаре , качеството на бирата е правопропорционално на маята ... с такъв мат'рял толко , екстра си е колата ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чавдаре , качеството на бирата е правопропорционално на маята ... с такъв мат'рял толко , екстра си е колата ;)

За да се успокоиш ще приемем че си прав Гена smile001

Материала е ясен - Шкода Фелиция комби '97, като бонус могат да се отбележат чисто новите задни вежди и мерака на чорбаджията й (да му се чудиш на акъла). Колкото до качеството - погледни кога я вкарах за боя и кърпеж - е, вече избиха мехурите по задния капак (без да става дума за щетите по пластмасите). Иначе си прав за съотношението цена/качество - за тея пари толкоз, ама все пак......... Няма значение - не случайно не писах повече в темата smile049

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да се успокоиш ще приемем че си прав Гена smile001

Материала е ясен - Шкода Фелиция комби '97, като бонус могат да се отбележат чисто новите задни вежди и мерака на чорбаджията й (да му се чудиш на акъла). Колкото до качеството - погледни кога я вкарах за боя и кърпеж - е, вече избиха мехурите по задния капак (без да става дума за щетите по пластмасите). Иначе си прав за съотношението цена/качество - за тея пари толкоз, ама все пак......... Няма значение - не случайно не писах повече в темата smile049

Това си е чиста рекламация, без значение колко пари са платил и дали са били много или малко.

Та колата е правена преди по-малко от година. Само кажи и с най-голямо удоволствие ще отидем при Румен. Това, че аз го препоръчах сега ме кара да се срамувам и се чуствам лично отговорен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е чиста рекламация, без значение колко пари са платил и дали са били много или малко.

Та колата е правена преди по-малко от година. Само кажи и с най-голямо удоволствие ще отидем при Румен. Това, че аз го препоръчах сега ме кара да се срамувам и се чуствам лично отговорен

Христо, ако бях решил щях да се оправя и сам с Румен.

Това, че ти си ми го препоръчал не те прави отговорен за работата му. Също така не си ме насилвал да ходя при него - сам си го избрах. И понеже както вече сме говорили с теб не от всичко съм недоволен предпочетох да не коментирам повече - ни е за "Бял", ни за "Черен списък" - средна работа - става за по-неотговорна работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.