Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Уплътнение на стъклата на вратите Ок2

SeVo

Recommended Posts

Привет на всички!

Имам следният проблем: след ходене при бояджия за боядисване на задни врати (забележки по каско) се оказва, че сега гуменият уплътнител, който не позволява стичащата се по прозореца вода да навлиза във вратата, седи а 2-3 мм, т.е. не играе никаква роля.

След оглед от моя страна, стана ясно, че това се дължи на незахващането му към вратата. Притеснението ми е, че е бил по някакъв начин "защипан" и при демонтажа са го отскубнали. В ЕТ ми искат 165лв за уплътнител и малко стъкло, което е безсмислено.

Някой има ли идея как е захванат или по-конкретно аз как мога да го захвана за вратата. Освен хлабината, той се движи съвсем свободно.

Колата е Окт2, хетчбек, ръчни задни стъкла.

Не можах да намеря никакви снимки/схеми на монтаж/демонтаж на тези уплътнители.

Благодаря на отзовалите се предварително!

На фигурата, позиция 5:

http://malandro.snimka.bg/automobiles/skoda.408685.30305714

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е щракнал някоя щипка. Лошото е , че пак тряя да се отваря . То на уплътнителя няма какво да му стане - след като е цял...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Притесняваме, че не е на щипки. А е на някакви гумени езичета, които са скъсани...поне с такова впечатление оставам от това, коеот се вижда през процепа. Затова питам, има ли някой идея как са захванати?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.