Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Octavia 02, леко придръпва след 1-ва! смяна на масло и филтр

iajo_25

Recommended Posts

Привет,

не съм писал много защото се радвам на нова Шкода Октавия Елеганс+ 2011 1.6 CR и не съм имал никакви проблеми овен нормалните за София козметични одрасквания. На 27к км отидох в ЕТ за първа смяна на масло и филтри + преглед на общо техническо състояние. Както и да е, всичко мина и замина, но при първото по дълго пътуване по натоверен откъм трафик път забелязах, че при подаване на газ и рязко отпускане на педала, колата леко сеца (придръпва). Придръпването наистина е леко, но ако 5,6 пъти натисна леко педала на газта и рязко отпусна се усеща ясно. В началото си мислех че си внушавам, но сега като се замисля за 1.5 години щеше да ми направи впечатление. Същото придръпване се получава и при смяна на по-ниска предавка и по-рязко пускане на съединителя. Мога да го опиша като придръпване което се получава при каране от начинаещ шоф. но аз не съм забравил да карам.

Много ми се иска да си внушавам, но ... Най-кофти илюзиите ми стигат до там как в ЕТ са ми сменили някоя част :)

Мнения?

Явката

ПС Имам колега със същата Шкода, ше се кача след празниците да сравня. А до тогава ако споделите мнения ще се радвам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.