Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Проблем с климатроника на ОК2 1.9 ПД

angelovdpa

Recommended Posts

Климатика не духа студено когато го пусна, не стартира перката на радиатора отпред когато стартирам климатроника.

Интересно то е , че при скорост 120/130 км на магистрала започва да работи леко. Колата е 2008 година предполагам, че проблема е в комуникацията на климатроника с перката която работи, дайте съвет къде да го ремонтирам в София .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега преди 10 дни преживях проблеми с климатика.В ЕТ искаха да ме обръснат с 2500лв.Иди на бул.СЛИВНИЦА-80 там има специализиран сервиз за климатици,пичовете ми решиха проблема за 50 минути и 210лв.http://www.autofrostcomfort.com/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=3&Itemid=27

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се включа и аз в клуба :(.Моята е с климатик-до последно бачкаше миналата година.Сега обаче светва само лампичката на климатика,а реално нищо не се случва.Тайно се надявам да не се разделя с едни джоб пари smile021

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на моята беше така,светеше само лампичката.опитах всичко,на края в ЕТ ми казаха че е заминал компресора.Оказа се че е превъртяла шайбата .Идете в сервиза който ви посочвам в предното мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да отида,ама съм от Пловдив :).Утре ще пълня фреон,ако не е от това ще се консултирам с моя майстор да продължаваме по веригата.И на старата ми Шкода така спря климатика,но не съм се и опитвал да го оправям. s_flag

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.