Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Юли дай сметка и кажи по-колко пари да преведем. Не е нито морално, нито честно, няколко човека да отнасят финансовите негативи, а останалите да си правим кефа. Още повече, че върху един човек парите си тежат, докато разхвърляни няма да ги усетим.

Само незнам как ще се определи по-колко пари да се събират, защото не е ясен броя на включванията. Предлагам да сложим някаква твърда ставка с презапас, а ако се съберат повече - използвайте ги за някаква клубна кауза. Или ще ги дарим на някой в нужда.

• Отговори 106
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• BlackPearl

12

• maxrpm

8

• lubomirov1985

6

• bega4kata

6

Най-много писали в темата

Публикувано
Предвид изложеното от Юли, а и казаното от мен вчера: Че колите може да са намалели (44), но не и посещаемостта, за догодина предлагам следното:

Освен такса за автомобил, да има и символична такса (2 лева примерно) за човек. По този начин ще се компенсира (минимално), това, че 2ма колеги идват с 1 кола, а не всеки с неговата си!

Навсякъде освен такса за автомобил има и такса за човек!

А всички тези пари си отиват по предназначение, а не за лични облаги!

И в тази връзка според мен "гавазин" си трябва. Кой каквото иска да ми говори.

+1 :smt017

Напълно съгласен. Редно е да има гавазин не само заради събирането на таксата, но и според мен за да подрежда колите - ето, няколко поста по-нагоре колега се беше оплакал, че по-постна супа не бил ял - ами така е, минали години колите бяха подреждани, сега нищо. А по мое лично мнение е добре да има такова подреждане - така се вижда лесно колко коли има, а и стават по-хубави снимки. А относно таксата - защо не се направи като на Междене - такса се плаща за човек, а не за автомобил. И примерно да е 10 лв на човек. Така например ако 3ма души дойдат с 1 кола, вместо да плащат по 8.33 лв/човек (25 лв./3), ще платят по 10, което не оскъпява много нещата на калпак, но пък може да минимизира още загубите. Струва ми се разумно да се измисли нещо такова.

Публикувано

В този ред на мисли ми хрумна:

Догодина ще говоря с Николай и ще му предложа да окоси поляната 2-3 дни преди събора.

Публикувано

Няколко думи и от мен за събор 2013

Тази година разполагах само с 1 ден за събора /събота/, но за сметка на това успях да посетя пистата, видях се с много колеги, разходих се и до поляната, покарах тестовата октавия и беше станало време вече да се прибирам. Толкова ми се оставаше да направим главите, но нямаше как.

Поздравления на Юли за организацията. Всичко беше много хубаво

Поздрави на всички. Живи и здрави smile027

Публикувано

Догодина ще говоря с Николай и ще му предложа да окоси поляната 2-3 дни преди събора.

Взимам Gardena-та и няма ядове.

post-1403-13845347576_thumb.jpg

Публикувано

Аз още след първия събор,на който присъствах,коментирах,че трябва да има и такса на човек,както на всяко подобно събитие,но тогава всички скочиха срещу мен,все едно съм им ял от попарата!

P.S.Аз лично се "изкефих" на тези дето се намърдаха в края на поляната,палиха огън и надуваха бесни чалги!

Публикувано

Да бе, какви бяха тия екземпляри? И дали имаха общо със среднощните неприятни емоции на Макса? smile150

Публикувано

100% smile091

Публикувано

С две думи всички сме щастливи и доволни от събора и организацията.Това е като обобщение!Естествено винаги може да е и по-добре,за това много хора се стараем да е така.Аз съм намерил чрез този форум ,много добри приятели и съм извлякъл много изгоди от различно естество.За това се чувствам длъжник на този форум и ще се старая за неговото проспериране.За това кой бил щастлив,кой за кого бил на пистата-не разбрахте ли ,че всичко се прави за форума,хората дават доста пари за гонките и са щастливи,въпреки ,че някой бил по бърз.Ами все едно аз да съм тъжен и да не дойда на събора защото Маджо и Искрен са много по-бързи вече от мене.Стига бе хора,не трябва да има сърдити.Да живее Шкода клуб България.

Публикувано

Те добре, че са се махнали, щях да купя една дъска за рязане от оная мацката с бретона на черта, щях да ги изведа от манастира, че не е прилично пред господ и щях да им насиня задниците с дъската.

Публикувано

Направо няма да си говоря вече с тебе smile001 В интерес на истината обсъждахме с Юли дали да донеса косачка и в последствие стигнахме до извода без.

И ми трябват два три часа да се окоси цялата поляна.

Любомиров smile096

YM 5521 SPB HW

post-1221-138453475765_thumb.jpg

Публикувано

Бе вие донесете косачка,пък аз ще я окося!

Публикувано

Ехее, Ивчо - дай да въртим бизнес :) с тези машинки кинти ще печелим :)

Публикувано

1. Относно компенсирането на финансовите минуси на някои колеги - Юли само кажи кога и колко пари трябва да дам.

2. Относно предодвратяване на бъдещи минуси - гавазин трябва да има, а таксата от 10лв. на човек ми се вижда съвсем нормална и понеже аз НЕ загърбвам семейството искам да си плащам вход и за детето(или децата, ако синковеца намаже догодина), като за пълноразмерен човек.

3. Също така миналата година имаше проблем с наливните бири и по-точно със заплащането им - и барман трябва да има.

4. Преди година (на събор 2012) попитах защо няма членски внос - отговориха ми "Защото ще го платят само 10-15 души, а всички други ще мрънкат "Ама аз какво ще получа....". Отново поставям същия въпрос - аз съм съгласен да плащам 50лв. (например) на година, за да не се стига до подобни мизерии като миналогодишната. И преди тоя и оня да почнат да ми обясняват колко много пари са това - аз си изкарвам парите с ръцете си и знам стойността им, но приятелите, съвместните изживявания, новите запознанства и т.н. НЯМАТ ЦЕНА.

Публикувано

Напълно подкрепям идеята за вход 10 лв. на човек а не да се таксува автомобил. Никой решил да дойде на събора и да си изкара 2-3 дни в приятна обстановка сред хубави хора не би имал против да заплати тази такса. Варианта членски внос също не е лош но си мисля че на този етап не е много удачен защото сме все още малък клуб,може би ако живот и здраве се разрастнем не е лошо да се помисли и върху това. s_flag smile027

П.С. Нека помислим и върху варианта тази такса от 10 лв. да се събира още при резервациите на стаите,така ще отпадне нуждата да има пазвантин който да седи на входа и да таксува smile049

Публикувано

Въпреки, че успях да дойда за много малко (само пистата) впечатлението му е, че хората бяха усмихнати и с много добри впечатления. Мнение което аз, макар и присъствал за много малко, напълно споделям. За съжаление не обърнах внимание на почти никого (за което се извинявам), но пък и непрекъснато имаше нещо да се случва и човек не можеше да се задържи на едно място. Накратко мога да кажа само едно smile126 към Юли и останалите помогнали този събор да се случи!

Относно таксите - не смятам, че парите са определящи, но все пак аз не бих сложил вход за човек в размер по-голям от 2-3лв. Отделно за кола бих предложил входа да е 20. Но това ми се струва, че е за друга тема smile049

Още веднъж - благодаря ти Юли за отделените време, нерви и средства да за могат останалите да се веселят тези 3 дни!

Публикувано

На мен ми беше първи събор и съм изключително доволен smile035 Макар да присъствах за няколко часа, успях да усетя емоцията и духа на Шкода Клуб България s_flag Адмирации за всеки включил се в организацията, наясно съм, че това е един огромен трън в задника, който сам трябва да си сложиш smile126 Искаше ми се да остана повечко, за да се запозная с още фенове, ноо.....ще чакам догодина smile049

Благодаря за емоцията на всички! А колегата с бързата октавия (orange - ако не бъркам) да се готви догодина smile004

Поздрави!

Публикувано
А колегата с бързата октавия (orange - ако не бъркам) да се готви догодина smile004

Ти имаш награда, баце,медал и грамотичка за 2ро място на драг клас Турбинирани. Жалко, че те нямаше да си я вземеш.

Публикувано
А колегата с бързата октавия (orange - ако не бъркам) да се готви догодина smile004

Ти имаш награда, баце,медал и грамотичка за 2ро място на драг клас Турбинирани. Жалко, че те нямаше да си я вземеш.

Получих ги вече :smt017 ...с любезното съдействие на mRt smile027 Жалко наистина, че не успях лично да ги получа, ще си запазя правото за догодина smile021

Публикувано
...А колегата с бързата октавия (orange - ако не бъркам) да се готви догодина smile004 ...

Айдееееее и този момък се разболя от същото като Маджо и Исята smile091

Приятелю внимавай това не се лекува

Публикувано
...А колегата с бързата октавия (orange - ако не бъркам) да се готви догодина smile004 ...

Айдееееее и този момък се разболя от същото като Маджо и Исята smile091

Приятелю внимавай това не се лекува

Няма такова нещо smile004 Просто си качих драг рейсинг на телефона и сега цяла година сухи тренировки smile091

Поздрави!

Публикувано

Внимавай, не го предизвиквай, че някой тук продаваше турбо кит за 1.8Т за 250-280 коня :lol:

По темата - макар и аз да бях съвсем за малко на събора успях да видя много усмихнати лица и сякаш някак всичко беше по-спонтанно и непринудено като в добрите стари времена... Поздравления и благодарности за организаторите и съжалявам, че тази година почти не успях да се включа с помощ в подготовката и провеждането не само поради многото работа, но и сполетелите ме лични проблеми... догодина живот и здраве!

Публикувано

Май всичко се каза за събора, но и аз ще драсна няколко реда.

Според доста коментари посещаемостта беше малка. Според мен качеството е по-важно от количеството и затова не мисля, че не много голямата бройка хора е проблем ;)

По-разочароващо е, че нямаше много нови впечатляващи коли (нови за клуба или такива, които са претърпяли голяма промяна). Наред с това ги нямаше и доста от най-яките екземпляри, като това важи в най-голяма степен за задномоторните. Все пак О1 РС-ката, синята 120-ка и най-вече жълтата 100 С-ка на Анастас ги видях за първи път и яко ме изкефиха.

Вярно е, че в предишни събори е имало повече състезания и забавления, гласувания за избор на кола и т.н. Далече съм от мисълта да отправям критики, пък били те и конструктивни. На всички е ясно, че с организацията на цялото мероприятие основно се занимава 1 човек, който си жертва лично време, усилия и влага пари за да организира събора. Като резултат често трябва да понася критики и мрънкания за едно или друго нещо, и даже финансово да е на загуба. Затова искам да напомня на всички - това е събор от нас за нас! Ако на някой нещо не му харесва, нека другия път да прояви инициатива, да се включи в организацията и да помогне за да стане по-добре. Който ходи на събора като на гости - не би трябвало да има големи претенции.

Гледам, че има различни мнения за събирането на такса за следващия събор. Аз имам една смела идея. Да обмислим дали другия път да е без фиксирана такса - всеки да дава колкото смята за достатъчно и колкото му позволяват възможностите. Ако няма много тарикати, може да се окаже, че така се събират повече пари от обикновенно :)

Много добра идея на този събор беше, че колите на драг бяха разделени в отделни класове. Това засилва интрингата, защото преди състезанието беше с 3 коня, а останалите магарета нямаха никакъв шанс :)

Но най-важното според мен е, че през цялото време на събора имаше много готина и приятелска атмосфера и много хора с усмивки и добро настроение. Благодарности към Юли и всички други замесени в организацията, както и към всички участвали на събора!

Догодина може да съм в клас задномоторни, за да ти дам шанс smile001

Публикувано

Догодина може да съм в клас задномоторни, за да ти дам шанс smile001

Не разваляй интригата! Вие за сега оставате опонентите в клас турбинирани, така че поддържайте интригата s_flag

Публикувано

Колеги, написал съм го съвсем ясно в поста си - моя минус е пренебрежим, затова и не го обявявам. Отправих молба да се организираме и да възстановим 150 лева на Марто (skodaman), принудително изхарчени заради МИШОЦИ. Като отварям една скоба. На събора имаше коментари как "софиянци" посърнали след загубата на Маджо, редовно за щяло и нещяло все се сочат "софиянци", подигравателно и с насмешка. Държа да подчертая, че:

- единствено "софиянци" преди 2 години направиха всичко възможно за да възстановят мой минус от събора;

- преди няколко години Миро (Хашек) беше на голям минус и уж имаше форумна (национална) организация, а парите се оказа, че се събраха основно от "софиянци" и бяха преведени по сметка.

И в двата случая, в последствие, никой не се обади да посочи "софиянци". Угодно, нали?

По никакъв начин не бих искал да разпалвам каквито и да е страсти. Но ми е писнало в удобен момент да се сочи с пръст и да се казва иронично "софиянци", а в следващия, когато нещата опират до един вид форумна сплотеност, всеки да вади л.к. и да показва, че името му е Трайчо Трайчов...

Нужни са 15 човека с по 10 лева, 20 човека с по 7.50 или 10 души с по 15 лева. Който има желание, нека ми пише на ЛС. В зависимост от бройката ви, ще се превежда съответната сума. Как и къде ще обявя след като стане ясно колко хора имат желание да помогнат.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.