Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Ти пък кво се услушваш,че не идваш?

• Отговори 97
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• lubomirov1985

21

• BlackPearl

14

• VALDO

9

• masterOne

8

Най-много писали в темата

Публикувано

И това време ще дойде.Не сме се нарадвали на бебока още :)

Публикувано

Да бре.Разбирам те.То и с тези нафтови печки детето не може да заспи в колата от тва бръмчене! smile049

Публикувано

Дрънчене другия път :lol:.Като влезне в колата бебето и започва да слуша моментално.И той ще е дизелджия усещам smile004 s_flag.Братле от ЕТ да не ти плащат да привличаш хората в TSI?

Публикувано

1. Ники - lubomirov1985 - двойна стая

2. Искрен - BlackPearl - двойна стая

3. Стенли - beer_champion - двойна стая

4. Жоро - VALDO - апартамент ( само за 16.11 )

5. Маджо - masterOne - двойна стая

6. Сами - bega4kata - двойна стая

7. Жоро - ABT - двойна стая

8. Пепи - Pechatara - двойна стая

9. Милен - Morkova - двойна стая

10. Цецо - Цецо75 - двойна стая

11. Емо - PRO - единична стая ( само за 16.11 )

12. Ники - coverdale - апартамент

13. Христо - единична стая

14. Пепи - Rapid - двойна стая

15. Чавдар - chavdarlk - апартамент

16. Димо - Димон - двойна стая ( само за 16.11 )

17. macabre - Вельо - двойна стая

18. Косьо - двойна стая

19. Жоро - Yaneff - двойна стая ( само за 16.11 )

20. Златко - zorozlatanov - единична стая

21. Zambata - двойна стая

22. Данчо - roodnb - двойна стая ( само за 16.11 )

23. siromaha - двойна стая ( само за 16.11 )

24. Жоро - ABT - тройна стая

25. Гришата - двойна стая

26. Камен - kastell64 - двойна стая

27. Живко Чернев - двойна стая

28. Маджо - masterOne - двойна стая

29. Стенли - beer_champion - двойна стая

30. Никола Иванов - Nikolas_N - eдинична стая

Резервацията е направена. Към момента нещата стоят така:

за 15 и 16-ти:

двойна стая - 19 бр.

единична стая - 3 бр.

апартамент - 2 бр.

само за 16-ти:

двойна стая - 4 бр.

единична стая - 1 бр.

апартамент - 1 бр.

Предлагам DJ да си наемем, както е било преди и да го направим по следния начин:

За 15 - ти сме 45 човека. Предлагам да съберем от всеки по 3 лева и да го наемем до 1ч. пък после ще видим.

За 16 - ти сме 43 човека. Предлагам да съберем от всеки по 3 лева и да го наемем до 1ч. пък после ще видим.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Както по традиция,срещата беше ИЗКЪРТВАЩА!!!

Публикувано

Мноооооого добра среща, много. Аз съм супер доволен - партито беше на макс :)

Публикувано

ЕВАЛА!

Изкъртващо мероприятие!

Първата вечер започна малко слабичко....,(че с Моркова, Миро и zambata )довършихме в Спайдър в Търново, но втората беше запомняща! Най-вече Бирата как танцуваше с "китайската роза"!

Много ми харесва тази среща.

Имаше и доста развлечения: Джаги (Mоркова ме СПУКА с 9-1 и бързаше да пусне във Фейса резултата), билярд  TDI vs TSI team..........и накрая имаше ОТМЪЩЕНИЕТО: на тенис на маса всеки гейм Моркова ми викаше..... НЯМА ДА МЕ БИЕШ НА 0 !
Трябва да има малко уважение все пак: 11:1 / 11:3 / 11:4 го бих :) !
Басейнче, сауна, парна баня, банкет с приятни хора....какво повече да иска човек. Покарахме, повозихме се и така неусетно изминаха 2та дни....хич не ми се прибираше, ама няма как!

Който дойде се смя...., който не дойде - изтърва! (лично мнение)

То има само 2 думи: ШКОДА КЛУБ!

Поздрави,

Живи и здрави! :sunny:

П.С: Емо, Сами- гоУеми снимки, ЕВАЛА!

Публикувано

Поредната много добра Шкода среща ! ГолЕм клуб сме :) !

Публикувано

Най-добрата сбирка на Вонеща Вода досега! :plate_skoda:

Само Лясковец май е бил по-силен до този момент, но рано или късно ще го надминем!

Публикувано

Браво, найстина хубава среща се получи , радвам се че успях да се запозная лично с част от съфорумци и благодарности на Маджо за возенето :banger_1:

Публикувано (Редактирано)

Голяма среща!

Първата вечер опуках Искрен 10:1, обаче той си мисли, че е 9:1, защото Сами беше бутнал брояча, за да им даде искрица надежда :D и Искрен заблудения така и не разбра какво стана. След това хапка-сръбка в ресторанта и с 80-90 към Търново :) Там един "културен" spider и се прибрахме да релаксираме. На другия ден ставане, закуска, кафенце в Търново, прибиране, басейнче, сауна, парна баня, пак басейнче - ПЪЛЕН РЕЛАКС! Гледахме малко "дерби" .. тия разхождаха фланелките, даже и неможаха да ги изпотят сигурно. След това тенис на маса. Искрен ме победи, но му направих 3 точки от backhand остана тежко замечтан. Хапване, пийване в ресторанта - ОСТРО!

По едно време започнаха да се късат салфетки, да се прави секс с растение /Бирен голям си ей/. И така до към 3 ...

П.С. Всичко беше огън и плява, нали така бе ботушар xaaxaaxax

Редактирано от Morkova
Публикувано

ОгЕн и мокра плява бе, мисирок завеян!

Ама виж как от едно изречение- огЕн и мокра плява......уредих Миро да премине направо към работата, а не да се опознават :) Кога ти ще направиш такова нещо за приятеля си, момчето събота вечер уреждаше цяла вечер за 2ма ви, а ти само ходиш му подливаш вода.......или говориш само за себе си! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

П.С: Да не види някой от мен за салфетките :)))))

Беше изкъртващо!

П.С: 10:1 обаче не е като 11:1 шума каталясала! И аз за разлика от теб съм спортсмен: На 0ла никога не се бие, да знаеш....за това ти дадох една точка, докато на джагата си я взех, то ако зависеше от теб и 20:0 да можеше , 20:0 щеше да ме биеш.....

Казах ти и на вечерята: На 0 се бие само МАДЖО  :P по стечение на обстоятелствата!

Публикувано (Редактирано)

Както по традиция,срещата беше ИЗКЪРТВАЩА!!!

Това е най-точното определение за срещата! Имаше културни мероприятия и не чак толкова, ама то покрай Искрен няма как   :wacko_2:

Извинявам се ако на някой снимки има неприлични сцени :blush:  Запознах се  с нови колеги, повозихме се малко, пийнахме малко, забавлявахме се малко, смяхме се МНОГО, но времето което прекарахме заедно беше безценно. 

Благодаря ви приятели за хубавата среща.

:flag_skoda:

Редактирано от masterOne
Публикувано

Благодаря на всички приятели и съфорумци,за хубавите мигове с вас.

Публикувано

Благородно ви завиждам, и ви поздравявам за перфектната ви организация. От снимките си личи че атмосферата е повече от приятна, а такива срещи стават само с Приятели. С нетърпение очаквам събора. Поздрави!

Публикувано

Това е най-точното определение за срещата! Имаше културни мероприятия и не чак толкова, ама то покрай Искрен няма как   :wacko_2:

Баща ми е шивач......,шивач съм си и аааааззззззззззз!!!

Дрехи шие татко, ............МАДЖО шия аз! :heat:

:dance:

Нали знаеш, че си ми слабост и та обичам Мадже!

Публикувано

Баща ми е шивач......,шивач съм си и аааааззззззззззз!!!

Дрехи шие татко, ............МАДЖО шия аз! :heat:

:dance:

Нали знаеш, че си ми слабост и та обичам Мадже!

И аз та обичам ама кат не си до мен  :friends:  брачет....

....аре махай се, аре махай се, аре изчезвай.......

Публикувано

Среща, която дълго време ще помня.Два дни в компанията на приятели, купон както винаги на ниво. Благодаря на Исята и Маджо, че ме повозиха на бързи коли. Поклон момчета за хъса и мерака с който сте си ги направили. Велики сте! Благодарности и на Христо, че ми позволи да направя едно завойче с Бегачката. Пожелавам му много приятни емоции с нея и безаварийни километри.

Сами, мерси за масълцето, което ми мъкнеш чак от Варна!

Адмирации и за перфектната организация на срещата от страна на организатора- Любомиров!

Благодаря момчета за хубавите моменти прекарани с вас!

Публикувано

Днес получих любовен смс от моето дръвче, каза, че ме чака отново. Аз понеже няма как да чакам една година и мисля, да го открадна от хотела някоя вечер и да си го докарам в София, да си живуркаме заедно и да му пръскам ствола редовно.!. :plate_censored:

Супер среща беше! Както се казва, аз си изкарах все едно, като за последно!

Благодаря на всички допринесли за веселото изкарване.

Публикувано

Наистина много хубава среща се получи. Надявам се да има повече такива и за в бъдеще. Жалко, че трябваше да тръгна по-рано. Радвам се, че се запознах с колегите от форума (с когото не съм успял ще поправя това следващия път:) ). За билярда няма да коментирам, обаче почвам да тренирам джаги, така че следващия път Искрен ако ме вземе за съотборник, най-малко да я докараме до продължения и дузпи  B)

Поздрави и благодаря, че бях със вас на тази хубава среща.

:flag_skoda:

Публикувано

Завидях ви пичове ! Още от сега се пиша за следващата среща, където и да е и когато и да е. ГоУеми сме ! :flag_skoda:

Публикувано

Ееееххх! Живот ли бе да го опишеш...Всички дадоха най-доброто от себе си, изкарахме си супер приятно! :dance:  :cheers:

Благодаря на всички, които бяха там ! :plate_skoda:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.