Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Че му я закичи!

П.С: Вратаря я хвана..........................................................на връшане! smile096

• Отговори 425
  • Период
  • Последен отговор

Най-много писали в темата

• mRt

45

• BlackPearl

42

• vasilisa

26

• Izolini

23

Най-много писали в темата

Публикувано

Ето го и батко :)

"Царицата" това МицИбУши на всяко състезание го прави на манерка. И на състезанието в Благевград цялото беше облепено и скалъпено - тоя е страшна комедия.

Публикувано

Съндърланд - Ливърпул 29.09.2013 от 18:00 часа

Кой квото го вълнува. smile049

Публикувано

0-3

Публикувано
0-3

А да видим ,аз съм за 1-3. smile027

Публикувано

Типично обаче по български.....нашата ракета я бият като тъпан на манифестация кой където я хване!

Вече Пиронкова е 101ва.

Публикувано

Стари кадри от Фабия Къп.

Камбуров е бутнал някого и следва:

Публикувано

Днес бе един луд съботен спортен ден , предимно лош ... :) май само загубата на Манчестър Сити от Астън Вила бе ОК (пп все пак българин играе във Вила)

Жалко , че момчетата ни неуспяха да се преборят Италия , добре започнахме , но ... :( , стискаме палци поне за бронз !

Публикувано

Така се ядосах, мама им и макарони! Поне с класа са под Полша и Германия, ама на....българска работа!

Иначе днес: Челси и Манчовците им го подадоха. Кой с малък черпак, кой с голям! smile004

Само Уевски дето би и тръгнаха пак "мишоците" да се бият в гърдите (след гръмките победи над Любимец,Нафтата и Слабия).

Да видим Крейзи Форест какво ще направят сега!

smile092

Публикувано

Кофти ден си беше!Измъчена победа за левскарите,после доказахме отново,че сме добър отбор на волейбол,ама в никакъв случай не сме "Голям отбор",а дано утре поне да пипнем медал срещу юношите на Сърбия и накрая не бихме и Ботев.....Лягам си smile175

Публикувано

Специален поздрав за Марто и за още двама ,трима

Манчестър Юнайтед 1:2 Уест Бромич

smile048 smile048

Публикувано

поне ''разчупи'' и без това скучното ''състезание'' :)

1176112_679085105437290_1065398961_n.jpg

Публикувано

Майк Рокенфелер smile126 как хубаво им го натри на баварците

Публикувано

Отново 4-ти ... ](*,)

Публикувано
Отново 4-ти ... ](*,)

По добре 4-ти отколкото 12 ти . smile049 smile027

Ти си знаеш какво искам да кажа. smile004

Публикувано

Абе, тез Юнайтед кога ще бият???

Публикувано
Абе, тез Юнайтед кога ще бият???

Когато трябва smile049

Иначе срещу този отбор , на този терен и в тази моментна форма , 1;1 си е направо бонус smile049

П.С. Важното е че на Сити отново им изнесоха лекция smile048

Публикувано

3:0 smile126 smile126 smile126 Пиян съм.

Публикувано

БРАВО !!! Винаги е хубаво когато български отбор има успехи и то в Европа ... и то как само smile152

И както се казва ... "Приказката продължава" :D

Публикувано

След днешния ден пак ще блеснем с грозни сцени и простотия пред Европа и света smile009

Публикувано

Сваляй фланелката, сваляй фланелката! smile045

П.С: Аз не съм Левскар, имаха си доводи момчетата (в разговор със Сираков), но не е това начина!

Публикувано

Поне за мен това бе Пълна простотия и СРАМ !

Лично аз имам симпатии към Левски , въпреки че избягвам да гледам българското първенство и това "шоу" определено бе поредната крачка към пълно падение на този велик български клуб. А самия Петев ... неможе така лесно да се остави да го събличат , трябваше да се дръпне и да защити синята фанелка на гърба си , да покаже характер и решителност (друг е въпроса какво правят 10-тина с качулки там). След 1-2 месеца (по навик) ще се види дали заслужава да я облича , но трябваше да прояви мъжество , да ама не ... smile049 . Може да се отбележат още няколко неща , ама май няма много смисъл ... дано поне националния отбор ни даде поводи за радост , въпреки че играта и желанието в последно време си е радваща smile027

Публикувано

Ако Петев беше им се опънал щеше да стане по-лошо smile096 , трябваше Сираков да го защити в тази

ситуация...както и да е, голяма простотия беше! :oops:

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.