Jump to content

skoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Recommended Posts

Публикувано

Всяка сутрин съм свидетел на това . Три реда микробуси в зоната на кръстовището, където е абсолютно забранено спирането. Споделяно е с полицаи и те казват - "ами как да зареждат магазините ?". smile091 - Зареждането се състои в една пита кашкавал и една каса хляб. Аааа, и 10-на айряна... На 10 метра от кръстовището има бол места , но трябва да се върви И с крака :

post-2149-138453499778_thumb.jpg

post-2149-138453499855_thumb.jpg

post-2149-138453499857_thumb.jpg

post-2149-13845349986_thumb.jpg

post-2149-138453499862_thumb.jpg

Публикувано

Проблемът е, че кръстовището е много широко... , ако беше по-тясно нямаше да за 3, а най-моного 2... smile048 Магазините трябва да се зареждат много рано сутринта и до 06:00 да са готови. Ама в БГ е винаги нещата са по по-трудният начин ...

Публикувано

Мила родна българска картинка - която отдавна не ме учудва. [-X

По-скоро щеше да ме учуди, ако правилата се спазваха. ](*,)

Ама как да стане това?

Публикувано

Аз преди няколко месеца спрях по подобен начин, само една кола, на силно разширена страна на кръстовището.

Май ми беше за първи и последен път за около 15 години.

Съответно колата беше вдигната веднага.

В нашия квартал няма нито едно кръстовище, на което да няма спрели коли или кофи за боклук по всички посоки плътно до завоя.

Всекидневно рискуваме при излизане на по-главна улица, защото няма никаква видимост. Тактиката е бавно да се върви напред и да се разчита, че отсрещният водач внимава в картинката и ще отстъпи предимство.

За 10 години няма нито един санкциониран водач за неправилно спиране/паркиране...

Публикувано
...

В нашия квартал няма нито едно кръстовище, на което да няма спрели коли или кофи за боклук по всички посоки плътно до завоя...

Всекидневно рискуваме при излизане на по-главна улица, защото няма никаква видимост...

За 10 години няма нито един санкциониран водач за неправилно спиране/паркиране...

Ми кък ша я караме тъй ?

....

п.п.

Имам аз една мечта,

кат се върна вечер у дома,

синя униформичка да облека,

и да слеза долу на "брега" !

С малка палчица в ръка,

по улицата аз да повървя,

с малко власт и на "гъза",

па да видим как се спира на "черта".

smile091

Публикувано

Ето типичното състояние на кръстовището, през което минавам всяка сутрин ](*,)

https://maps.google.com/?ll=42.708315,2 ... 5,,0,-0.46

Какава ирония е факта, че отсреща е централният вход на Централния затвор :lol:

Публикувано
Аз преди няколко месеца спрях по подобен начин, само една кола, на силно разширена страна на кръстовището.

Май ми беше за първи и последен път за около 15 години.

Съответно колата беше вдигната веднага.

В нашия квартал няма нито едно кръстовище, на което да няма спрели коли или кофи за боклук по всички посоки плътно до завоя.

Всекидневно рискуваме при излизане на по-главна улица, защото няма никаква видимост. Тактиката е бавно да се върви напред и да се разчита, че отсрещният водач внимава в картинката и ще отстъпи предимство.

Редовно ми излизат така хора, които не могат да видят кой идва от главната улица.

В Младост 4 си е руска рулетка направо.

И като ги знам нещата как са, тоест че е пълно с коли и контейнери - карам бавно! :smt017

Публикувано

Адаш, темата не е за това с колко караш, а за това че има доста малокултурни колеги, които си паркират както и където си искат, така че на тях да им е удобно. Другите - кучета ги яли...Пътна полиция или скобаджии - йок, а паяк в кв. Младост (примерно) никога не съм виждал.

Публикувано

не знам у ваше село как паркират ама у наше на пъпа на центъра на една от най-натварениете пътеки се паркира така за лаф-моаааааааабет.

post-2778-13845349998_thumb.jpg

Публикувано
не знам у ваше село как паркират ама у наше на пъпа на центъра на една от най-натварениете пътеки се паркира така за лаф-моаааааааабет.

Върховно е паркирал тоя! smile091

Падам направо!

Точно върху пешеходната пътека!

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.