Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Колегата Белята,беше освиркан на Константин Величков,днес към 17:00 часа,ама нещо блееше ми се струва..

Нямаш никакви отличителни белези... Видях те късно, отзад. Предположих, че си ти като свирна, все пак съм се возил в твоята о3ка! Поздрави и за много години!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даже бях забравил.

Днес на обяд на площад Македония махах на колегата с четвената О2 Скаут със S вместо емблема. Забравих как се казваше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

видях те още на спирката на 9ката ама как да сигнализирам ?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спирачката в пода и после дълго-дълго си говорим :P

Аз се колебаех дали си ти чак докато зави, че стикерите са ти на страничните стъкла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И като сме почнали на сини О3 4х4 .... :fiu:

С Павката (PUF-PAF) съвсем целенасочено се видяхме в ЕураТек   :tongue_1: , а към 15ч Иво (b3lq7a) ме освирка с Йетито в Люлин .

Като падне малко сняг и веднага наизлизате с тия 4х4-та  :banger_1:

9010090I.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мно приятна срещичка спретнахме и обсъдихме всички Шкода новости и какво ни очаква през годината :running:

Пусни и снимката на злобарския Супърб дето оценихме :plate_skoda:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко блееше, Марто ;) Първо отзад, после от твое дясно търсиш да видиш кой свирка, замалко да не ме видиш! Трябваше да ходя на 60км от София и няма как с октавията, на това хубаво време. Таман се зарадвах, че вали и няма да е изчистено... Ама тия от снегопочистването бяха оправили пътя! Утре ще си търся непочистен път, вероятно извън пътя! Наговорили сме се с 2ма приятеля единия със субару аутбек, другия с фрилендер 3ка, да се вадиме при нужда :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяла клубна Ф1 5953 паркирана на Янко Сакъзов преди малко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maрто (mrt) мина днес в Борово , по ул Родопски Извор към 16:50. Аз бях в един плод зеленчук и нямаше как да го засека без мигач (да сигнализирам по български ;) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maрто (mrt) мина днес в Борово , по ул Родопски Извор към 16:50. Аз бях в един плод зеленчук и нямаше как да го засека без мигач (да сигнализирам по български ;) )

Мне  , не съм карал аз (боря грипа вкъщи  :sorry:) , а Франки е "заместващ" автомобил тия дни из София....  :wacko_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тая спортна генерация на Франки, явно се чувам от далеч :)

Чудна количка е! Уверявам се в т'ва за пореден път! Сутринта на -19 си пали като пич и събира доста учудени погледи на хората, които се мъчат да размърдат колите си.

Марто, не пиеш ли от онова лекарство бре? Лекува, доказано е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха . Може да е леко поизгнил , ама не се дава наистина !

Иначе ... Иска ли питане ...  :tongue_1:  , затова за 2 дни съм краставичка вече  :banger_2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тая спортна генерация на Франки, явно се чувам от далеч :)

Maрто няма никакво извинение, предложих му задно гърне за комби, човека ме изгледа, все едно му разправям виц за Иванчо и Марийка.. Че пали е ясно, ти шкода, закъсала на път виждал ли си ? ... Май само аз не съм я карал тая кола, остарях вече, човек на години съм и ми е време :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maрто няма никакво извинение, предложих му задно гърне за комби, човека ме изгледа, все едно му разправям виц за Иванчо и Марийка.. ...............

Той Франки си има задно гърне ...  :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавата Фабия на адаша и съскварталец - Иво Динков беше освирена днес докато паркираше на китайската стена към 18ч. Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Психо с червеното комби ме стрелна с клаксон днес на Цариградско по обяд. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубавата Фабия на адаша и съскварталец - Иво Динков беше освирена днес докато паркираше на китайската стена към 18ч. Поздрави.

:banger_2:

Стоварвах домочадието, за да я закарам на охраняемия паркинг :banana_beer:

Редактирано от Ivo_Dinkov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой освирках на околовръстното преди малко?

Фабия 1 комби сива с клубни лайсни. Имаше и ветробрани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.