Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Днес към 8:30 освирках колега на Малинов. Не успях да огледам колата/човека, само успях да вдигна един палец  :sorry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта към 8:15 на Ал. Невски зелена О1 комби 8843, огнено червено TDI :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е било близо до кръстовището с Любляна, съм бил аз. Само дето нямам ветробрани :)

Аз точно помислих, че си ти - обаче после видях ветробраните и т.н. и разбрах, че не си :) Понеже малко бързо го минах околовръса, че се бяха ударили някакви на горнобански и забавиха доста движението... Поради тази причина не видях номер, нищо :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта към 8:15 на Ал. Невски зелена О1 комби 8843, огнено червено TDI :)

Мойта ще да е била,от вчера с нов актуатор вярно е огнено червено TDI -то.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз точно помислих, че си ти - обаче после видях ветробраните и т.н. и разбрах, че не си :) Понеже малко бързо го минах околовръса, че се бяха ударили някакви на горнобански и забавиха доста движението... Поради тази причина не видях номер, нищо :D

Точно тия с двете пежа и третото, не си спомням какво беше, ги подминах и на светофара на Любляна се разминах с линейка, която бързаше към тях.

Редактирано от ID A
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тия с двете пежа и третото, не си спомням какво беше, ги подминах и на светофара на Любляна се разминах с линейка, която бързаше към тях.

Хонда ЦРВ беше третото, ама нямаше линейка никъде, когато минах, явно си бил или след мен или пред мен... Иначе чак на кръговото за бул. Черни връх /с фантастикото отгоре/, там освирках човека... Разминали сме се с тебе за малко.

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... явно си бил или след мен или пред мен...

Вуйче, сигурен ли си дали няма и трета възможност :D :D

Редактирано от sharpshooter_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има има, Вуйчей! Бил е в насрещното покрай мен, но аз минах в локалното, а линейката е била по-бавна от мен 100% в придвижването в задръстването, вярвай ми!!! :D Със сигурност нищо не разбра от написаното, ще рисувам после на ватс'апчето (rofl) Всъщност, ето ти го обяснено по-добре:

Хахаха, заради тия хубавци с пежаците закъснявах за среща и минавах през всевъзможни препятствия без да му мисля много (между другото френските бангии бяха яко смачкани, особено средното отпред беше на “акордеонче“, а “японката“ си беше чисто нова за 20-годишна).

Редактирано от shaft
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята о2, вероятно, синьо-сива... Тамън към толкова я оставих. Попът натам видях на колегата ive2121, о2ката в Горубляне. Вчера пък клубен бежов/сив скаут 9939 или 9399 към 13ч на Черни връх преди Канала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евгени каза, че имат кола вътре, но не че е клубна... Не е "хубаво" място за срещи, малко като в поликлиниката, за да си там ти има нещо :) . Моята е за понеделник, но от днес я оставих, за по-лесно. Сутрин рано и вечер късно е голям трафика и не е за хора. Поздрави, колега! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зелена фелиция 1.6 СН9945 ме води днес вечерта по АМ Тракия, спряхме на един светофар да се поздравим, но нямаше време да го питам дали влиза тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, той първо ме отвя сериозно, викам си тоя трябва да го настигна, да видя на задния капак дали пише 1.6. Бая зор беше. Настигнах го пуснах му едни дълги, той пусна авариики , че му преча, после го изпреварих, явно тогава е видял стикерите, карах малко пред него, после човека ме мина и се закроти с моята скорост, видя че карам по него 100 -110 и се спряхме чак в София, ама светна зелено и онея се разсвиркаха.

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8:30 бяла фабия 8086 номер на цариградско. Имаше клубен стикер на задното стъкло. Беше дама и не съм подсвиркал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес около 13:40ч тъмно сива О2 комби , малко след тунела към Люлин , май беше Митко (macheto) :)

Дано не съм прекалил с клаксона  :fiu:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излови ме.Не си прекалил само дето стреснахме този с пижо в дясно почна да ръкомаха чуди се какво става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минала седмица на два пъти се разминах с изключително запазен Фаворит "Silverline" със стикер на 5-та врата. Умрях си от кеф....само на снимки съм виждъл този модел.

Става въпрос за Пловдив ;)

Колегата посещава ли форума ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен някои пичове от форуми ме освиркват редовка на сточна гара светофара в Пловдив ама не помня номера пичове.. ;д просто поздравявам :plate_skoda:

п.с  има една колежка на мекедонията с синия фабия2 с лаисни ;) топ сте и ти и шкодака ;д 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8:30 бяла фабия 8086 номер на цариградско. Имаше клубен стикер на задното стъкло. Беше дама и не съм подсвиркал. 

Снежанка всеки работен ден по това време минава оттам :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.