Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Днес около 2 на обяд клубна октавия 2 паркирана пред офиса ми на ул. "Твърдишки Проход" в Стрелбище.Беше доста пипната евалата..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес около 2 на обяд клубна октавия 2 паркирана пред офиса ми на ул. "Твърдишки Проход" в Стрелбище.Беше доста пипната евалата..

От мен имаш 2 клубни лайсни за номерата, да те разпознавам! Всеки, на който кажа как са те изцакали за лайсни на ЕТ се смее, а и често виждам твоя цвят на о3, но не съм сигурен ти ли си... Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да бъда сбъркан, този надпис на октавия се набива на очи повече отколкото на суберба хахахаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес около 15:00 часа на кръстовището на бул.Линкълн и бул.Монтевидео застигнах клубна Фабия , номера не си личеше ... Колегата беше бърз като " стрела " въобще неможах да го застигна ...

Поздрави !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой колега се опита да се пъне на бул. България посока Гешов с клубна сива О3 комби,ама нещо не му се получи около 24h днес? :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Колегата да се познае Овча Купе2 http://prikachi.com/images.php?images/809/9068809b.jpg обикаля из квартала :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го виждам често тоя красив скаут :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз бях, отивах да измия колата. честно казно не разпознах първоначално кой е до мен на светофара, но предположих, че е от нашите

поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

там живее понякога :)

А днес пък те излових по обяд с другата машина на паркинга на The Mall

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А днес пък те излових по обяд с другата машина на паркинга на The Mall

ебаси, няма скриване ей, ще развия някоя параноя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що на околовръстното при Бояна ме поздрави черен Супърб 3, но не видях кой беше зад волана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако го видиш пак човека , кажи му че на 1-2ри е VW fest- a и ако иска ,може да дойде да пием бирички и да погледаме голфчета... ;)

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фабия 1 седан, старозагорска регистрация, днес на Тракия, точно преди изкачването към Траянова врата, към 18 часа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера, 24.03, на спортната палата в София, чинно за ляв завой си чакаше Иво (b3lq7a). Много чисто Йети-то беше :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера, 24.03, на спортната палата в София, чинно за ляв завой си чакаше Иво (b3lq7a). Много чисто Йети-то беше :)

Защо не видях клубни знаци? Чух,че се свири, видях 0023 номер, и твоята много чиста беше, поздрави! Таман псувах на ум, някой преди 15мин ми беше одрал преден калник и броня... Майката и сестрата в кревата и дано следващия такъв лайнар да го видя!

post-7686-0-61017700-1490468649_thumb.jpg

Редактирано от b3lq7a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти за деругите. Пълно е с нескопосани шофьори и за съжаление, все повече стават.

А днес към 11 сутринта на Богатица май с друга клубна машина се разминах - синя О3 8338 мисля, че беше номера

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз днес бях в една уличка близо до Красна Поляна и засякох Шкодата на Монтанския Цецо с ламбо вратите, дето се отварят нагоре. Стикера беше бая изгорял от слънцето , беше близо до сервиз , той нали в сервиз работеше. Изглеждаше като в движение, но може и да е изоставена, не можах да преценя. Далеч е от преди 7 години, когато я видях.

IMG.jpg

Редактирано от maxrpm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти за деругите. Пълно е с нескопосани шофьори и за съжаление, все повече стават.

А днес към 11 сутринта на Богатица май с друга клубна машина се разминах - синя О3 8338 мисля, че беше номера

Жена ми ще да е била...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.