Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Ти ли беше :)

igeorgiev82

Recommended Posts

Към 8:15-20 се разминах с колата на PUF-PAF в горната част на Черни връх. Бях под прикритие с Ауриса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този път съм аз, хванал си ме на връщане от детската градина :)

И днес сутринта видях черна О2РС комби да завива от Арсеналски нагоре по Черни Връх. Мацка беше, да не е на ImpressMe жената?

Редактирано от PUF-PAF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ми върви - излових и Жорката на Горнобански, ама бая посвирих за да ми обърне внимание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този път съм аз, хванал си ме на връщане от детската градина :)

И днес сутринта видях черна О2РС комби да завива от Арсеналски нагоре по Черни Връх. Мацка беше, да не е на ImpressMe жената?

Офисът на фирмата и е на кръста. Аз напоследък се предвижвам с нейния Ситроен Ц3 (отровно зелен), докато и купим кола. Поздрави :) Редактирано от Impress_me
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Офисът на фирмата и е на кръста. Аз напоследък се предвижвам с нейния Ситроен Ц3 (отровно зелен), докато и купим кола. Поздрави :)

Така си е...жените качат ли се на готина Шкода, няма слизане. И лъжат, че не харесват комбита :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой е тоз юнак?

За пореден път го засичам, този път на Парадайс-а. Свиркам, няма реакция. MPI-ка

post-736-0-88743700-1491283702_thumb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера (вече) сутринта около 8:50 депешарката на PUF PAF биде забелязана на светофара на Евлоги Георгиев и Фритьоф Нансен (бях две коли напред в съседната лента)
Около 14:00 пък освирках и омахах Пепи PRR в Надежда - чакаше за ляв завой към Еуратек (бях с бялата баничарка)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително неприятно впечатление, от колега с Фабия 1, комби, SDI, сив металик, рег.номер С 7146 ..!

То се прави на трамвай по бул."Христо Ботев", то се мята от лента в лента /крайна лява-крайна дясна/, засича други автомобили, пъне се да изпреварва неправилно /че, нали е много бърз/, изобщо - нямам думи!!!

Най-тъпото, е че беше с по 3 пръста свалени предни стъкла - той и "дамата" до него със запалени цигари, респективно изхвърлени през прозорците впоследствие, а зад тях - естествено без да е в детска седалка, около 5 годишно момиченце с очила, което и 5 секунди не се задържа на едно място /а и как/...

Водачът - също с очила, късо подстриган и видимо нервен, а "дамата" - разбира се, руса...

Курс - бул."Христо Ботев", бул."Тодор Александров", ул."Опълченска" посока бул."Сливница" и незнайно в каква посока...

Досрамя ме, че притежавам и управлявам Шкода, че и с клубни знаци по нея!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително неприятно впечатление, от колега с Фабия 1, комби, SDI, сив металик, рег.номер С 7146 ..!

То се прави на трамвай по бул."Христо Ботев", то се мята от лента в лента /крайна лява-крайна дясна/, засича други автомобили, пъне се да изпреварва неправилно /че, нали е много бърз/, изобщо - нямам думи!!!

Най-тъпото, е че беше с по 3 пръста свалени предни стъкла - той и "дамата" до него със запалени цигари, респективно изхвърлени през прозорците впоследствие, а зад тях - естествено без да е в детска седалка, около 5 годишно момиченце с очила, което и 5 секунди не се задържа на едно място /а и как/...

Водачът - също с очила, късо подстриган и видимо нервен, а "дамата" - разбира се, руса...

Курс - бул."Христо Ботев", бул."Тодор Александров", ул."Опълченска" посока бул."Сливница" и незнайно в каква посока...

Досрамя ме, че притежавам и управлявам Шкода, че и с клубни знаци по нея!!!

Като изключим, че описа средностатистическият шофьор в София, много тъпо от страна на колегата...Особено за детето. Всички си мислят, че морето е до коленете, докато не стане белята.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боре, знам че не е изобщо смешно, ама всеки решава сам какво е добре и какво не за детето си... Обаче тъй както си описал ситуацията се сещам за един въпрос, а именно - "а цигарата какво съдържаше?"   :sorry:

Редактирано от kokarosta
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм 100% сигурен дали е същата Фабия , но един се опита да мине през бързата бяла кола ... като видях забърсан преден десен калник и стила на шефьора ми стана ясно защо :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера около 12ч  Дианчето с Октавията беше забелязана да завива по ул Народно хоро  :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие тука сте направо като частни детективи. Човек, ако реши да мръдне при някоя любовница веднага ще го разнищите тука на показ. После върви обяснявай на жената, че " не е това, което си мисли ". :unsure::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера около 12ч  Дианчето с Октавията беше забелязана да завива по ул Народно хоро  :hello:

Tи пък къде си бил там и що не се обади.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tи пък къде си бил там и що не се обади.

В един бял Форд Транзит , чакащ на светофара :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черна О2ФЛ 1326 комби със задна лайсна - паркирана преди малко срещу Софияленд.

Също преди половин час бяла Ф1 със задна лайсна зави по Евлоги на театър София. Номерът май беше 5359 или 5953

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 15 часа сервизната Фелиция беше в бензиностанция ЕКО на Константин Величков.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.