Jump to content

skoda-club-bulgariaskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgskoda-auto.bgpepino-racing.comtraxxas

Смях в залата :-)

orange!

Recommended Posts

Оня ден го гледах в Tiktok, но ако трябва да сме брутално честни , това е нещо като климатика при Шкода Фелиция. Някой е казал - вижте сега , не знам как , но това трябва да отиде там, защото просто нямаме никакви иновации , и те са го плеснали с едни планки , както пред блока. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бай Пешо, пазачът на градския парк, правел нощен обход. Когато минавал край една неосветена пейка той чул недвусмислени сладострастни звуци. Пазачът попитал строго:
- Доброволно или насила?
Чул се мъжки глас:
- Доброволно.
Бай Пешо се сопнал:
- Не питам теб!
Тогава се чул и женски глас:
- Да, доброволно.
Бай Пешо продължил пътя си. Зад един вековен дъб се чувало чувствено пъшкане. Пазачът пак попитал строго:
- Доброволно или насила?
Чул се мъжки глас:
- Доброволно.
Бай Пешо се озъбил:
- Не питам теб!
Тогава се чул друг мъжки глас:
- Да, доброволно.
Накрая бай Пешо стигнал до градинския фонтан. Точно в средата на фонтана имало статуя на прекрасна гола жена. А някъде наблизо в тъмното се чувало многозначително тежко дишане. Пазачът попитал строго:
- Доброволно или насила?
Чул се мъжки глас:
- Доброволно.
Бай Пешо се троснал:
- Не питам теб.
Тогава се чул същия мъжки глас:
- Е, то други няма!

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една приятелка си взе пицария под наем и обикаляме практикер красно село , търсим обезмаслители , контакти ,лампи , сифони и всякви битовизми ... Разминаваме се с двойка мъж и жена. Жената го дърпа и му казва - Няма да си купуваш фазомер за 20лв , така и така няма да го ползваш ! При което аз не издържам и се засмях, Цвети е до мен . Пича погледна в земята , погледна жена си , и вика - Абе аз като ти е*а майката , ще видиш дали ще го ползвам !!! Питам Цвети , дали според нея , човека е напсувал мен, тя казва "Абе, маи напсува жена си ! "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...
Преди 7 часа, joro-120L написа:

465885519_898008959103675_8066607285239620730_n.jpg

Те вече са там - по последни данни от паралелното преброяване резултатите са:

Доналд Тръмп 150 електорални гласа

Камала Харис 100 електорални гласа

Ново начало 280 електорални гласа 

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Izolini написа:

Те вече са там - по последни данни от паралелното преброяване резултатите са:

😅

465732220_10226860739847688_7612788389829312106_n.jpg.11d5a1dcf7275cc079b032c22cbcbea9.jpg

• Одобрявам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях влизал в суратефтера много време , влизам днес и попадам на въпроса: 

Случайно ли азбуката е подредена по този начин "м н о п р с т" ?

• Одобрявам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Създай нов...

Важна информация.

За да използвате този форум, трябва да се съгласите с нашата Политика за лични данни. Трябва да се съгласите и с използването на бисквитки (cookies), които помагат за пълната фунционалност на форума. Може да настроите през вашия браузър кои бисквитки искате да се използват. С натискане на бутон "Потвърди" удостоверявате съгласието си с нашата Политика за лични данни и използването на бисквитки.